Adam POV.

"Ik denk niet dat, dat een goed idee is," zeg ik.

"Lijkt het jou niet lekker, mijn penis in jou, geen condoom er tussen," zegt Tom in mijn oor.

"Ik slik de pil niet meer," zeg ik.

"Ik regel het, komt goed," zegt hij en hij legt zijn hand op de plek waar mijn penis zit.

"Hmm, je bent al stijf," hoor ik Tom zeggen en wanneer hij mij opnieuw begint te zoenen zoen ik wel terug waarna we samen naar boven gaan. Hem dit eenmalig geven kan denk ik geen kwaad. Ik leg mij op het bed en ben opgelucht wanneer mijn penis wordt bevrijd.

Na even hangt Tom naakt boven mij waarna hij in mij gaat en ik kijk hem met grote ogen aan. Hij begint langzaam te bewegen. "VIndt je dit lekker?" Vraagt hij dan en ik knik gelijk.

"Ik vind dit ook heel lekker," zegt Tom waarna hij het tempo nog wat opvoert.

"Tom, please, harder!" Kreun ik en Tom gaat gelijk sneller bewegen.

"Aaaaah, Adam! I love you!" Kreunt hij luidt wanneer hij klaarkomt. "Sorry, ik kwam wat snel," zegt Tom beschaamd.

"Poging twee na Mary Ann d'r flesje?" Vraag ik dan en Tom knikt en net dan begint Mary Ann te huilen.

"Ik ga wel, blijf jij hier zo liggen?" Vraagt Tom en ik knik waarna Tom zijn boxer aan doet en Mary Ann gaat regelen.

Wanneer Tom weer terug is kruipt hij gelijk weer bovenop mij en hij trekt zijn boxer uit. Ik ga met mijn hand naar zijn penis en streel erover totdat hij weer stijf is en gelijk gaat hij weer in mij en begint weer snel te bewegen. "Fuck, Tom!" Kreun ik luid en Tom begint steeds sneller te bewegen en dit keer houdt Tom het wel lang genoeg voor voor mij om ook te kunnen komen.De volgende ochtend komt Tom de kamer in lopen met een glas water en de morning after pil. "Je hebt mij echt een geweldige nacht gegeven," zegt Tom en ik glimlach even naar hem waarna ik de morning after pil inneem.

"Ik vond het ook geweldig, dat had ik eigenlijk niet verwacht," zeg ik, zeker niet omdat de seks met Bill echt geweldig is, daar kan niemand haast aan tippen.

"Dus, je vond het lekker?" Vraagt Tom.

"Het was heel lekker Tom," zeg ik.

"Dus voor herhaling vatbaar?" Vraagt Tom dan.

"Nee," zeg ik gelijk en Tom komt naast mij op het bed zitten en gaat met zijn hand in mijn boxer.

"Zeker dat je niet nog een keer een lekker moment met mij wil beleven? Mijn penis diep in jou. Ik kreun jouw naam, jij die van mij. Ik die mijn zaad diep in jou spuit terwijl ik jou vertel hoeveel ik van je hou," zegt Tom en gelijk druk ik mijn lippen op die van hem en even later voel ik Tom z'n penis alweer in mij en zo brengen we de rest van de week door, tussen het zorgen voor onze kleine meid door hebben Tom en ik regelmatig seks, iets wat zeker niet de bedoeling was voordat ik hierheen ging, maar Tom z'n gepraat haalt mij gewoon elke keer weer over de streep.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god dat kan niet goed gaan

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen