Tom POV.

We zijn sinds net in het ziekenhuis aangekomen, want Bill kan ieder moment bevallen. "We zullen een echo maken," zegt de dokter en ik knik en neem Bill z'n hand in die van mij.

"Ik ben bang," zegt Bill.

"Ik weet het liefje," zeg ik en ik druk een kus op z'n voorhoofd.

"Kijk, dat is jullie zoontje," zegt de dokter. "Alles ziet er goed uit jongens," zegt de dokter en ik glimlach even naar Bill.

"Dat is onze Ron schat," zeg ik en Bill knikt en ik druk een kus op zijn wang.



Vijf uur later is Ron geboren en ik ga met mijn vinger over zijn wangetje. Ik kan het haast niet geloven dat ik nu echt vader ben. "Ik hou van je," zeg ik en ik geef Bill een kus.

"Ik ben zo opgelucht om hem eindelijk gezond en wel in mijn armen te houden," zegt Bill en ik knik begrijpend. Ik hoop wel dat hij van een mogelijke nieuwe zwangerschap in de toekomst beter kan genieten omdat hij nu weet dat het ook gewoon goed kan gaan. Er zijn nul problemen geweest op het gebied van de zwangerschap.


Die avond mogen we al naar huis en ik zorg ervoor dat Bill gelijk comfortabel op de bank kan zitten. "Dank je Tomi," zegt Bill en ik glimlach even totdat ik Ron hoor huilen. Ik til Ron op en geef hem aan Bill waarna ik naar de keuken loop om een flesje voor hem klaar te maken. Er zijn nog zes maanden die ik samen met Bill en de kleine thuis kan doorbrengen, maar dan moet ik toch echt weer op tour, ook al gaat het een korte zijn. Op dit moment vind ik het maar een naar idee om maanden van huis te zijn, maar die 3 weken over zes maanden moet te doen zijn om mee te beginnen. Shanti luistert in ieder geval perfect naar mijn wensen. Bij haar gaat het ook niet om het geld en dat ging het bij Sandra wel.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Gelukkig ja alles nu goed gegaan
    Tom is een schatn

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen