Tom POV.

"Waarom nam je het voor mij op?" Vraagt Bill aan mij wanneer we weer in de auto zitten.

"Omdat het nergens op sloeg wat hij zei, dus moest ik er gewoon wat van zeggen," zeg ik eerlijk en Bill knikt even waarna ik de auto start om Bill terug naar huis te rijden.Wanneer we bij zijn huis zijn kijkt Bill mij even aan. "Wil je mee naar binnen, nog wat drinken?" Vraagt Bill dan en ik moet toegeven dat ik toch wel dorst heb, dan ga ik daarna gelijk terug naar Mark.

We lopen dan naar binnen en zijn kinderen gaan spelen en ik zet mij op de bank neer waarna Bill drinken voor ons pakt. "Ik ben zo blij dat we elkaar hebben ontmoet, ik weet niet wat ik op dit moment zonder jou had gemoeten," zegt Bill en ineens voel ik zijn lippen op die van mij en woedend duw ik hem van mij af.

"Denk je echt dat ik dit nu al wil!? Ik heb een paar maanden terug verdomme mijn vrouw begraven!" Roep ik woedend uit en Bill z'n ogen worden groot.

"S.Sorry, dat wist ik niet," brengt hij uit en ik probeer weer wat te ontspannen.

"Je wist het niet. Sorry, ik had niet gelijk zo moeten schreeuwen," zeg ik eerlijk.

"Ik ben zelf natuurlijk ook nog niet toe aan iets nieuws, maar ik dacht gewoon een pleziertje als afleiding," bekent Bill.

"Ik snap het, het is al okay," zeg ik en ik snap dat Bill zoiets als afleiding kan, maar voor mij ligt het anders. Voor mij zou het voelen alsof ik mijn vrouw bedrieg, daarnaast heb ik ook nog nooit iets gedaan of gehad met een man, dus dat zijn al twee redenen waarom wat mij betreft zelfs een pleziertje er niet in zit. "Ga niet op zoek naar een pleziertje ergens anders, okay? Ik wil niet dat je bij de verkeerde terecht komt," zeg ik.

"Nee, het was ook een stom idee. Vergeet dat ik je ooit gezoend heb, okay? Het zal nooit meer gebeuren," zegt Bill en ik knik waarna ik mijn drinken verder opdrink.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik snap Tom wel
    Hij moet wel dingen verweken nog

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen