Tom POV.

Wanneer ik weer terug thuis ben geef ik de zwangerschapstest aan Bill. "Wil je er bij zijn?" Vraagt Bill dan zachtjes.

"Als jij het eerste gedeelte hebt gedaan ben ik erbij, goed?" Zeg ik waarna Bill knikt en hij loopt naar de WC en ik besluit voor de WC-deur te blijven wachten.

Wanneer hij uit de WCruimte komt drukt hij de test in mijn hand waarna hij zijn armen om mij heen slaat. Ik vraag mij toch af waarom hij na de afgelopen weken, waarin ik eigenlijk niet moest proberen om hem aan te raken, nu ineens toch mijn nabijheid zoekt. "Wat zegt de test?" Vraagt Bill nadat hij een aantal minuten tegen mij aan heeft gestaan.

Ik draai de test naar mij toe om te kunnen kijken. "Je bent zwanger," zeg ik zachtjes waarna Bill begint te huilen. Als Anis nooit was teruggekomen waren we nu, ondanks dat het niet gepland was, blij geweest, maar nu is er zoveel onzekerheid en daarnaast zijn Bill en ik ook geen koppel meer, ook al hoop ik dat, dat van tijdelijke aard is. Zeker nu hij mijn nabijheid weer lijkt te zoeken. "Awh lieverd," zeg ik zachtjes en ik wrijf met mijn hand over zijn rug.

"Papa! Samantha heeft mijn dino gestolen!" Hoor ik Timothy ineens uit de woonkamer roepen.

"Blijf jij maar hier, ik regel de kinderen wel," zeg ik en Bill knikt even waarna hij mij loslaat en ik gooi eerst de zwangerschapstest weg waarna ik naar de woonkamer loop, waar Samantha met Timothy z'n dino speelt en Timothy probeert de dino terug te pakken.

"Van mij!" Roept Samantha die de dino dichter naar zich toetrekt.

"Timothy, mag Samantha de dino niet heel even lenen?" Vraag ik.

"Maar ik was er mee aan het spelen," zegt hij zielig en ik zie de tranen al komen. "Ik wil mijn dino terug!" Roept hij dan en hij duwt Samantha omver die ook begint te huilen. Ik til Samantha dan op en pak ook de dino voordat Timothy hem pakt.

"Ik wil dat je eerst sorry tegen je zusje zegt, daarna krijg je, je dino terug," zeg ik en Timothy kijkt Samantha even aan.

"Sorry Samantha," zegt Timothy dan waarna ik de dino aan hem geef en Samantha neem ik mee naar haar eigen speelgoed in de hoop dat ze nu wel braaf blijven spelen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    KinderenxD
    Ze zijn heel leuk maar soms

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen