Bill POV.

"Natuurlijk vind ik dat goed," zegt Tom dan ook en ik knik tevreden.

Even later gaat de deur open en Hope komt als eerste binnen gerend en ze geeft mij gelijk een stevige knuffel. "Dit is dus mijn dochter," zeg ik tegen Tom en Hope geeft hem een brede glimlach.

"Vrolijk kind," zegt hij dan ook en ik knik. Dat is ze zeker. Even later komen ook Levi z'n andere kinderen binnen.

"Billy!" Roept de jongste en ik glimlach even. Ik ben ergens wel benieuwd of ik Levi z'n eerste zoon ga geven of dat hij echt alleen maar dochters gaat hebben, ook al vindt hij dat volgens mij geen eens echt een probleem.

Levi komt na 10 minuten ook binnen en legt een cadeau op het kastje naast Tom z'n bed. "Ik ging eerst nog wat kopen, vandaar dat ik later ben dan deze meiden," zegt Levi en Tom en ik knikken begrijpend.

"Hoe gaat het eigenlijk met Chantal?" Vraag ik dan aan Levi, want Chantal is z'n oudste dochter.

"Die doet haar eigen ding, maar ze heeft wel veel zin in komend weekend," zegt Levi en ik knik met een glimlach, ik heb er namelijk ook zin in.



Wanneer het weekend is aangebroken zeg ik Tom en de kinderen gedag waarna ik de drieling meeneem naar het huis van Levi en ik druk op de bel. "Hey Bill, je bent er klaar voor zo te zien," zegt Levi.

"Ja, helemaal," zeg ik en ik kijk even naar Stella, Maria en Patrick.

"Dit is dus Levi, de andere vader van Hope, en de vader van Chantal en die van mijn ongeboren baby," zeg ik dan.

"Leuk je te ontmoeten," zegt Maria met een glimlach en ik ben blij dat ik mijn kinderen zo beleefd heb weten op te voeden. Zeker bij deze drie had ik er nog wat twijfels over of dat zou lukken omdat ze mijn eerste waren, ook al had Tom Mark ook al, maar die is eigenlijk maar een aantal maanden ouder dan deze drie.

"Chantal, Hope! Jullie kunnen vertrekken!" Roept Levi en even later vertrekken we dan ook.


Op de kampeerplek aangekomen zet ik de tenten op. "Ik dacht, Hope slaapt bij Chantal, Maria en Stella delen een tent en ik en Patrick hebben een tent alleen," zeg ik dan, want ik denk niet dat Patrick er op zijn leeftijd op zit te wachten om een tent met z'n vader te delen.

Wanneer het later op de avond is ga ik mijn tent uit en hoor geluiden uit de tent van Patrick openen. "Patrick, Chantal, aankleden, nu!" Roep ik boos nadat ik ze samen bezig zag en ze kijken mij allebei geschrokken aan waarna ik wegloop. Waarschijnlijk was het gewoon een slecht idee om Patrick ook mee te nemen wetende dat zowel hij als Chantal in een leeftijd zitten waarin ze nieuwsgierig zijn naar seks en dat soort dingen. Ik pak mijn gsm en bel naar Levi.

"Bill? Er is toch niks gebeurt?" Vraagt hij gelijk bezorgd.

"Niet iets levensbedreigends," zeg ik dan.

"Wat is er dan gebeurt?" Vraagt Levi.

"Ik trof mijn zoon en jouw dochter samen aan terwijl ze, ehm, ja, seks hadden," zeg ik. "Maar ik heb ze gestopt, dus geen zorgen," zeg ik dan nog.

"Ik kom er gelijk aan," zegt Levi.

"Dat hoeft echt niet," zeg ik, maar Levi heeft al opgehangen, dus blijf ik maar voor mijn tent zitten totdat Levi er is.

"Waar is Chantal?" Vraagt Levi gelijk.

"Ze slaapt inmiddels, dus als je met haar wilt praten zal dat tot morgen moeten wachten," zeg ik en Levi zet zich naast mij neer.

"Ik wist niet eens dat ze daar al over nadacht," zegt Levi zachtjes.

"Dat wist ik van Patrick ook niet. Mijn eerste gedachte was boos worden, terwijl het misschien eigenlijk vrij normaal is," zeg ik en Levi knikt even. "Kom, je mag bij mij in de tent," zeg ik en samen kruipen we mijn tent in en zodra we goed liggen legt Levi z'n hand zachtjes op mijn buik en ik kijk hem even aan waarna ik mijn lippen op die van Levi druk en dan zie ik wel hoe hij reageert.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaah
    Je houd ze toch niet tegen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen