Tom POV.

Ik ga liefdevol met mijn hand over Leon z'n wang en ik zucht even. "Is er wat schat?" Vraagt Leon.

"Niks om je zorgen over te maken," zeg ik en Leon knikt even en ineens worden zijn ogen groot. "Leon?" Vraag ik.

"Er is niks," zegt hij en hij lacht even nerveus.

"Je bent toch niet vergeten de pil te slikken he?" Vraag ik.

"Nee, nee, natuurlijk niet," zegt hij, maar hij blijft nerveus ogen, maar ik besluit het er maar bij te laten en druk een kus op zijn mond.

"Ik hou van je," zeg ik zacht en ook al ben ik weer verliefd op Bill geworden, ik meen het wel.

"Ik ook van jou," zegt Leon en ik sla mijn armen om hem heen.De volgende dag ga ik naar Bill toe om het gesprek af te maken. Ik ga op zijn bed zitten en Bill komt naast mij zitten. "Weet je zeker dat je weer verliefd op mij aan het worden bent?" Vraagt Bill dan.

"Ik weet het heel zeker Bill," zeg ik.

"Maar toen ik net was teruggekomen was je woedend op mij. Is die woede dan wel weg?" Vraagt Bill.

"Ja, ik heb je toch vergeven," zeg ik en Bill knikt waarna ik mijn lippen op die van Bill druk en hij trekt mij bij zich op het bed.

"Papa!" Roept Elaine net wanneer ik in Bill wil gaan en Bill duwt mij af en trekt zijn broek weer aan en ik volg zijn voorbeeld.

En dit is eigenlijk hoe het de weken er na gaat. Elke keer wanneer Bill en ik op het punt staan om seks te hebben roept Elaine of begint George te huilen. Zelfs Leon en ik vinden vaker onze momenten en wij hebben toch meer kinderen in huis die ons zouden kunnen storen. En op een dag loop ik weer ons huis in waar Leon mij verteld dat hij opnieuw zwanger is. En ik weet dat het lot heeft bepaald dat Leon degene is met wie ik oud moet worden en daarom sla ik mijn armen ook gelijk om Leon heen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahahah
    Jammer geen Bill en tomm

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen