Bill POV.

Het is inmiddels de dag waarop Caleb moet bevallen. De dokter is er al en ik houdt Caleb z'n hand vast. Na even is ons dochtertje Nicole geboren en ik had niet verwacht dat ik mij zo gelukkig zou voelen. Zeker niet na hoe ik mij iets meer dan een jaar geleden voelde. "Je straalt helemaal," zegt Caleb, die blijkbaar ook nog steeds verbaasd is dat ik het zo goed oppak.

"Ja, ik ben ook gelukkig met onze kleine Nicole," zeg ik en Caleb glimlacht. "Mag ik haar even?" Vraag ik dan en Caleb knikt en ik neem Nicole voorzichtig van hem over. "Caleb, dank je," zeg ik zachtjes.

"Waarvoor?" Vraagt Caleb verbaasd.

"Dat je niet zwanger bent geworden van Tom zodat wij nu samen onze Nicole hebben kunnen verwelkomen," zeg ik.

"Awh, Bill," zegt Caleb en hij legt kort zijn hand op mijn arm.

"Caleb, gaat het?" Vraag ik wanneer hij een pijnlijk gezicht trekt.

"Gewoon nog wat last van mijn buik, maar dat trekt vanzelf wel weg," zegt Caleb en ik knik even waarna ik weer naar Nicole kijk, maar ik schrik op wanneer ik merk dat Caleb weer moet persen, terwijl de dokter al is vertrokken. Ik leg Nicole dan voorzichtig weg waarna ik Caleb z'n buik voel. Hoe kan de dokter dit gemist hebben? Zeker omdat ik er nog twee denk te voelen, maar ik ben geen expert, maar zelfs nog één extra had die dokter niet mogen missen.

Tom POV.

Michelle is inmiddels tijdelijk bij mij komen te wonen omdat ik letterlijk niks meer kan. In bed liggen is het enige dat ik op dit moment nog kan. Ik weet dat ik geen hulp van Caleb en Bill hoeft te verwachten, maar daarom is mijn oudste dochter mijn redmiddel, ook al voel ik mij lullig dat ze daarom tijdelijk niet bij haar lief kan zijn. Misschien moet ik haar zeggen dat hij best ook hier kan komen logeren, ook al weet ik dat ze bang is dat ik hem ga proberen weg te jagen uit haar leven. Alleen zou ik daar nu niet de energie voor hebben, daarnaast hebben ze nu Charlotte, wat nog een reden voor mij is om niet tussen mijn dochter en haar lief in te komen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Wow word Tom wakker?!

  Caleb en Bill krijgen meerlin again 🤣
  Hoeveel kinderen lopen er nu?!

  1 jaar geleden
  • syllie1992

   Mede door de meerlingen 18xDen dan heb ik deze nieuwste nog geen eens meegetelt

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Oh my god 🤣

   1 jaar geleden
  • syllie1992

   HahahxDgelukkig lopen er nanny's rondxD

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen