Adam POV.

Tom is in mij aan het stoten, maar dit keer rustig en vol liefde. "Zo is het ook lekker he?" Vraagt Tom dan terwijl hij door blijft bewegen.

"Heel lekker," kreun ik terwijl Tom rustig door blijft bewegen tot het moment dat hij zijn goedje weer diep in mij spuit. Hij legt zich naast mij neer en legt zijn armen om mij heen.

Na ongeveer twee uur besluit ik dat het tijd is om terug naar Bill te gaan, maar wanneer ik net de kamer uit wilt lopen om mij eerst nog even te douchen houdt Tom mij tegen en hij duwt mij tegen de muur en wanneer hij mij omhoog heeft geduwd gaat hij weer in mij. Na eventjes komt hij voor de zoveelste keer deze week in mij klaar en ik kijk hem aan. "Blijf hier Adam, ik hou van je, ga met mij verder," zegt Tom.

"Ik hou van Bill," zeg ik en ik duw Tom bij mij weg. "Deze week was gewoon één grote vergissing," zeg ik waarna ik de douche in snel en zodra ik klaar ben neem ik zonder verder nog wat te zeggen Mary Ann met mij mee naar huis.

Thuis aangekomen zet ik de kinderwagen aan de kant en Bill komt gelijk naar mij toegelopen en slaat zijn armen om mij heen. "Ik heb je gemist," zegt hij.

"Ik heb jou ook gemist," zeg ik en ik trek Bill mee naar boven en trek hem op het bed. Ik kleed hem uit en zodra ik zelf ook naakt ben kijk ik hem aan. "Ik wil dat je mij zonder condoom neemt," zeg ik.

"Okay, maar ik ga uit je voordat ik kom," zegt Bill en ik knik maar waarna Bill in mij gaat en ik kreun luid. Ja, dit is veel beter dan met Tom, alleen vergat ik dat de afgelopen week eventjes.

Wanneer ik voel dat het moment daar is dat Bill zich uit mij wilt trekken leg ik mijn benen om hem heen waardoor hij geen kant uit kan, hij gaat zelfs nog dieper in mij, wat dan ook het moment is waarop hij klaarkomt en ik laat hem weer los en Bill staat gelijk op. "Ben je gek geworden!" Roept hij kwaad en ik bijt even in mijn lip. "Ik probeer er alles aan te doen dat jij niet weer zwanger wordt, ik, ik wil je niet dood zien gaan ja! Ik kan dat niet, daarvoor hou ik te veel van je," zegt Bill, dat laatste zonder te schreeuwen.

"Dus Tom houdt niet echt van me?" Vraag ik zonder na te denken en Bill kijkt mij geschrokken aan.

"J.Je hebt seks gehad met Tom?" Vraagt Bill zachtjes.

"Gedurende deze week, ja, het is mijn grootste fout geweest, het spijt mij zo, ik hou van je Bill," zeg ik dan.

"Maar dat neemt nog niet weg dat ik je niet wil zien sterven," zegt Bill zachtjes en met die woorden loopt hij mijn kamer uit.Twee maanden later.

Ik weet al even dat ik zwanger ben, maar vandaag vertel ik het Bill pas. Een beetje laat misschien, want aan Bill is duidelijk te merken dat hij opgelucht is dat ik niet zwanger zou zijn. "Bill?" Vraag ik zachtjes.

"Wat is er schat?" Vraagt hij en ik slik even.

"Ik ben zwanger," zeg ik zachtjes en Bill kijkt mij met een gebroken blik aan, een angstige blik ook.

"Ga weg, alsjeblieft Adam," smeekt Bill haast.

"Ik ben al een maand of 2 en het gaat nog goed," zeg ik.

"Dat ging het die keer dat ik je bijna kwijtraakte ook!" Roept Bill dan naar me en ik slik even waarna ik toch maar besluit te vertrekken, als Bill te bang is dat ik ga sterven, dan wil ik hem dat ook niet aan doen om daar continu mee geconfronteerd te worden.


Zes maanden later.

Tom POV.

Adam woont nu al zes maanden bij mij, maar hij is de hele tijd verdrietig. De keren dat hij bloed verliest om vergaat van de pijn wilt hij niet naar het ziekenhuis, hij blijft maar in bed liggen met een kussen tegen zich aangedrukt.

Daarom sta ik nu voor Bill z'n deur en ik druk op de bel, maar Bill opent de deur dronken. "Oh hey Tomi," zegt hij lachend en ik duw hem naar binnen.

"Waar zijn de kinderen?" Vraag ik dan aan hem.

"Bij de buren," zegt hij en hij trekt mij mee naar de bank. Ik weet dat ik van de situatie misbruik kan maken en kan kijken of ik gevoelens van voor mijn geheugenverlies kan terugkijken en zodra Bill mij zoent is dat wat ik besluit te doen. We kleden elkaar uit en Bill pakt een condoom. "Ik ben gestopt met de pil sinds mijn lieverdje weg is," zegt Bill giechelend en ik leg het condoom aan de kant waarna ik in hem ga.

"Lekker he?" fluister ik, wat ik vaak tijdens de seks blijk te zeggen sinds ik het heb herontdekt.

"Ja Tomi, ga door," kreunt Bill waarna ik doorga tot ik in hem ben klaargekomen.


De volgende ochtend hoor ik zachte snikken en ik weet dat ik gisterenavond de verstandige had moeten zijn. "Sorry Bill," zeg ik zachtjes.

"H.Hoe gaat het met Adam? L.Leeft hij nog?" Vraagt Bill.

"Hij is okay, behalve dan dat hij jou mist. Ik denk dat het na zes maanden nu tijd is dat je hem op z'n minst even opzoekt. Jij mist hem, hij mist jou, waarom nog een maand wachten om elkaar weer te zien," zeg ik.

"M.Maar het kan nog steeds misgaan," snikt Bill.

"En als het misgaat vergeef je, jezelf nooit dat je hem niet nog één keer in je armen hebt gesloten," zeg ik en Bill knikt even.

"Waarom maakte je misbruik van me?" Vraagt Bill dan ineens.

"Om te testen of de gevoelens van voor mijn geheugenverlies er nog zijn," beken ik.

"En?" Vraagt Bill.

"Die zijn er nog," beken ik dan en Bill knikt even.

"Adam mag hier niks van weten, okay? Ik ga vanmiddag bij hem langs," zeg ik.

"Ik moet ook bekennen dat ik sinds die ene week met Adam aan niets anders dan seks kan denken," beken ik.

"Hmm, dat effect heeft Adam op mensen," zegt Bill en ik zie hem toch even glimlachen. "Weet je wat, ik maak mij klaar en ga gelijk mee naar Adam. Ik hou van hem en ik wil dat hij dat weet," zegt Bill.

"Bill, waarom was je dronken?" Vraag ik.

"Hmm, sinds Adam weg is, iedere zaterdag breng ik de kinderen bij de buren zodat ik even een moment kan vinden waarop ik er niet aan hoef te denken," zegt Bill zachtjes.

"Bill, Adam gaat echt niet dood. Hij doet het zelfs vrij goed, hij verliest wel eens bloed, heeft wat pijntjes, maar verder geen problemen," zeg ik en Bill knikt even.

"Ik had op onze bruiloft belooft om er te zijn in voor en tegenspoed, in ziekte en gezondheid en al die dingen, en wat doe ik? Ik stuur hem weg omdat ik hem niet wou zien sterven. Wat voor een slechte echtgenoot ben ik dan?" Vraagt Bill.

"Je hebt gewoon angst, maar dat is okay. Je hebt de kans om het goed te maken," zeg ik en Bill knikt waarna hij naar boven snelt en ik wacht totdat hij terugkomt zodat ik hem terug kan brengen naar Adam.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Is Tom straks de lijm in de relatie 🤣

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen