Foto bij Chapter 23

POV Emily Silver

Ik hoor een wazig geluid langs mijn oor en besef dat het iemand is die me wakker probeert te maken. Ik knipper met mijn ogen en kijk recht in de ogen van Samuel. Ik kreun. "Gelukkig, je bent wakker, ik probeer je al vijf minuten lang te wekken." zegt Samuel opgelucht. "Ja, sorry." is het enige wat ik zeg en ik probeer te gaan zitten. Samuel helpt me en wanneer ik zit laat ik een diepe en luide zucht. "Gaat het?" vraagt hij bezorgd. "Ja, alleen alles doet zeer." klaag ik. Hij grinnikt en plat een kus op mijn voorhoofd. "Alles komt goed." zegt hij en drukt me voorzichtig tegen zich aan. Dan schiet me iets te binnen. "Wacht, ik moet je wat laten zien." Ik ga half op hem liggen en met veel pijn en moeite haal ik het briefje uit mijn kontzak. "Dit viel vandaag uit mijn kluisje en toen gebeurde.. Nouja, dat gebeurde." zeg ik ongemakkelijk. Toen pas begon het besef echt te komen. Ik was aangevallen in mijn eigen huis. Iemand is me oprecht hard aan het stalken en krijgt het voor elkaar om me te dreigen en me het ziekenhuis in te meppen. Ik had dood kunnen zijn. Samuel kijkt me bezorgd aan en veegt een traan van mijn wang af. "Ik had dood kunnen zijn." fluisterde ik. "Maar dat ben je niet. Je bent nu veilig." Ik kijk Samuel aan. "Ik ben voor nu veilig Samuel. Maar hoe zit het mijn familie? Hoe zit het met school? Hoe zit het met mijn toekomst?!" Ik begin steeds sneller adem te halen. Mijn hartslag gaat omhoog en ik begin in panek te raken. Mijn zicht wordt wazig en ik wordt licht in mijn hoofd. Ik krijg bijna geen adem en mijn ademhaling stokt. Ik kreeg een paniek aanval. "Em, Emily, rustig adem halen." hoor ik Samuel wazig zeggen. Ik probeer naar zijn stem te luisteren. Omdta de monitor van mijn hartslaf omhoogschiet, komt er al snel een verpleegster de kamer binnen gerend. "Wat is er aan de hand?" vraagt ze aan Samuel. "Ik denk een paniek aanval." zegt hij. "Ik.. Ik krijg..." piep ik. "Doe iets!" hoor ik Samuel nu in paniek zeggen. Dat was de eerste keer dat ik paniek in zijn stem hoorden. "Dit moet haar kalmeren." hoor ik de verpleegster zeggen en daarna voel ik iets prikken in mijn arm. Ik voel me rustiger worden en daarna voel ik mezelf weg glijden.

Ik heb mijn ogen nog dicht, maar ik hoord de stem van Samuel luid en duidelijk. "Dus je weet niet wie het heeft gedaan?" hoor ik hem vragen. "Nee, wie het heeft gedaan is een pro, hij heeft geen bewijzen achter gelaten. Ik kon hem wel ruiken, alleen de geur was niet sterk meer. Als ik eerder bij haar huis was geweest, was de geur misschien sterker aanwezig." hoorde ik Jack zeggen. Daarna was het even stil. "Hoe is het met haar?" vraagt hij daarna. Ik hoor wat geschuifel en daarna een plof. "Ze is stabiel, ze heeft wel een paniek aanval gehad. Er zal iemand naar haar familie moeten gaan om ze te schaduwen. Puur alleen voor hun veiligheid. Verder heeft ze veel last van haar lichaam en hoofdpijn. Ze moet om de twee uur wakker gemaakt worden, maar dat is dan ook alles." informeerd Samuel Jack. "En hoe pakt Samantha het op?" vraagt hij aan Jack. "Ze is vooral aan het bijkomen. Ze is erg geschrokken en aangedaan. Ze hoopt dat ze snel terug komt naar huis. Ze wilde heel graag langs komen, ik heb gezegd dat ze thuis moest blijven, alleen al voor haar eigen veiligheid. Was ze niet blij mee." zegt Jack en ik hoor hem zuchten. "Ruzie gekregen?" vraagt Samuel. "En hoe, ze was laaiend. Wat ik bergijp. Haar beste beste vriendin ligt in het ziekenhuis en ze mag haar niet eens opzoeken." hoor ik hem zeggen. "Je hebt goed gehandeld Jack, twijfel daar niet aan. Ik heb zelfs geen idee of ze uberhaupt hier veilig is, in dit ziekenhuis. Maar morgen mag ze weer weg. Dan komt onze Luna weer thuis." Daarna is het even stil en daarna zegt Samuel het volgende. "Jack, scherp de beveiliging aan bij ons thuis. Instaleer meer camera's en ik wil ook bewegingssensoren hebben. Plaats ze bij de ingang en ook bij de uitgang. Ik wil er ook een paar in het bebosde gebied hebben." commandeerd Samuel. Waarschijnlijk zal Jack wel knikken want ik hoor geen reactie. "Verder nog iets ander?" vraagt hij. Ik hoor Samuel zuchten. "Doe wat je kunt om uit te vogelen wie hier achter zit. Kijk of je bij een van je kennissen wat los kunt peuteren over de zaak en probeer contact te leggen met Jonathan." "Doe ik. Succes nog deze avond." hoor ik Jack zeggen. Daarna hoor ik geschuifel en dan hoor ik de deur open en dicht gaan. Ik wilde mijn ogen open doen, maar ik was te uitgeput en viel weer in slaap.

De nacht was verschrikkelijk gelopen. Samuel had me serieus om de twee uur wakker gemaakt en toen het eindelijk ochtend was en daar bedoel ik mee, zes uur in de ochtend, was ik er klaar mee. Zo chagrijnig als de pest, probeerde ik uit dat rot bed te kruipen. "Laat me je.." begon Samuel, maar ik kapt hem af. Ik was er klaar mee. Ik had kneiter slecht geslapen, ik was moe, ik had overal pijn en ik was dat rot zieknhuis bed helemaal beu. "Ik kan het zelf wel." zeg ik nors tegen hem. Met heel erg veel pijn en moeite stond ik op van het bed. Samuel had zijn arm uitgestoken om me te helpen maar die sloeg ik weg. "Is dit gedrag nou echt serieus nodig?" vraagt hij nu nors. Ik draai me om en kijk hem aan. "Serieus?! Het is godverdomme zes uur in de ochtend. Voor mij gevoel heb ik geen oog dichte gedaan vannacht. Ik heb pijn, ik ben moe, ik ben getraumatiseerd, ik wil hier weg en jij vraagt serieus aan mij, op dit tijdstip, of mijn facking gedrag nodig is?!" schreeuw ik naar zijn kop. Samuel kijkt me met opgetrokken wankbrauw aan en slaat zijn armen over elkaar. "Niet zo'n toon tegen mij slaan." zegt hij dan. Ik gooi een arm in de lucht en draai me gefrustreed om. Ik loop naar de wc en gooi de deur daarna met een klap achter me dicht. "Niet zo'n toon tegen mijn slaan, zegt hij dan. Debiel. Hij is niet de persoon die half dood licht te gaan van de pijn." mompel ik tegen mezelf. "Ik hoor je wel." hoor ik aan de andere kant van de deur. "Stom super gehoord." fluister ik. Ik kleed me uit en stap dan onder de douche. Die had ik echt nodig.

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaha ik ga stuk om dat laatste dikxD
    Te leuk om te lezen

    Hoppa beveiling aanscherpen!!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen