Bill POV.

Ik voel hoe Levi mij terug zoent en zo blijven we een tijdje zoenen waarna ik mij dicht tegen Levi aanleg. "We zouden dit niet meer doen Bill," zegt Levi dan.

"Sorry, maar jij zoende terug," zeg ik.

"Het is voor mij ook niet makkelijk om dan te stoppen met de gevoelens die ik heb Bill. Ik vraag mij alleen af, waarom? De laatste paar dagen gaat het weer beter tussen jou en Tom, laat staan hoe goed het tussen jullie kan gaan over een paar maanden," zegt Levi.

"Ik weet het niet," beken ik dan en Levi knikt even.

"Laten we maar gewoon gaan slapen dan," zegt hij en ik knik even en even later vallen we in slaap.De volgende ochtend wanneer Levi en ik de tent uitstappen komt Hope naar ons toegerend. "Papa!" Roept ze en ze geeft Levi een knuffel.

"Ga maar even bij Stella en Maria zitten, goed?" zeg ik en Hope knikt en ze loopt naar de meiden toe en gaat bij Stella op schoot en ik glimlach even. Hoe snel ze een band opbouwen is mooi om te zien, zeker vanwege het leeftijdsverschil tussen mijn oudste meiden en Hope.

Ik loop dan samen met Levi naar Patrick en Chantal toe, die weer samen aan het praten zijn. "Jullie weten dat het belangrijk is, dat als jullie seks hebben dat jullie het dan wel veilig doen," zegt Levi dan en ik zie ze allebei rood worden.

"Dat weten we pap," zegt Chantal dan maar.

"En komende week ga je naar de huisarts voor de pil," zegt Levi dan.

"Pap, dat hoeft niet," zegt ze.

"Extra veilig kan geen kwaad," zegt Levi en ik weet dat hij niet wil dat zijn dochter dezelfde fout maakt als hij door al met 15 zwanger te worden.

"Pap, ik bepaal zelf wel hoe ik het doe," zegt Chantal geïrriteerd.

"Okay, zolang je maar oplet," zegt Levi dan toch maar.

"Dat altijd," zegt Chantal waarna ze d'r arm om Patrick heen legt en een kus op z'n wang drukt en Levi en ik lopen weer weg.

"Straks zijn we over een paar jaar op meerdere manieren aan elkaar verbonden," zegt hij en ik lach even, ook al twijfel ik of een mogelijke relatie tussen die twee standhoudt. Ze zijn nog jong, kennen elkaar nog maar net en het is best lastig om een relatie vanaf deze leeftijd al stand te laten houden voor al die jaren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaha je weet maar nooit

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen