Tom POV.

Wanneer ik twee dagen later weer een keer samen met Leon naar Bill ga zie ik haast de teleurstelling op z'n gezicht omdat Leon mee is en zodra onze ogen elkaar vinden kan ik niet anders dan snel wegkijken. Hij laat ons dan toch binnen en Elaine komt naar mij en Leon toegerend. "Hey," zegt ze en ik lach even en aai over d'r bolletje en Leon doet hetzelfde waarna ze d'r armen om Bill z'n benen slaat.

"Kom maar liefje," zegt Bill en hij neemt Elaine mee naar de bank en Leon en ik gaan ook op de bank zitten. "Ik zal George even halen," zegt Bill dan en hij zet Elaine tussen mij en Leon in waarna hij zelf naar het kamertje van George loopt en na even legt hij George op mijn schoot waarna hij weer gaat zitten.

"Waarom krijg ik het gevoel dat de sfeer tussen jullie wat ongemakkelijk is?" Vraagt Leon en hij kijkt tussen mij en Bill.

"Je ziet dingen die er niet zijn liefje," zeg ik en ik druk een kus op Leon z'n wang.Na een paar uur wilt Leon naar huis, duw we staan allebei op. "Ik wil George nog even zijn flesje geven, of een fruithapje, wat hij op dit tijdstip ook krijgt, daarna kom ik naar huis," laat ik Leon weten.

"Is goed, dan zie ik je zo," zegt Leon en ik knikt en zodra Leon weg is loop ik met Bill naar de slaapkamer, zodat Elaine niks kan meekrijgen.

"Is het nu ineens over met wat wij de laatste weken hadden?" Vraagt Bill.

"Jij en ik komen geen enkele keer tot seks, Leon is zwanger, dat zou toch z'n redenen moeten hebben. Het laat mij zien dat Leon en ik samen horen," zeg ik.

"Je zou opletten zodat een zwangerschap niet meer zou gebeuren," sist Bill mij toe en ik bijt even in mijn lippen waarna ik hem tegen de muur aanduw en ik begin hem te zoenen en zo snel als we kunnen kleden we elkaar uit. Ik til Bill op om dan gelijk in hem te gaan en ik begin snel te bewegen en Bill laat een luide kreun horen. "Oh Tomi," kreunt hij en even later komen we beide klaar waarna we ons weer aankleden. "Het lot heeft helemaal niks bepaald, Tom, de keuze ligt nog steeds in jouw handen," zegt Bill en met die woorden loopt hij de woonkamer in.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaha is wel waar

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen