Bill POV.

Wanneer we voor de deur van Tom z'n huis staan bijt ik in mijn lip. "Het komt goed Bill, echt waar," zegt Tom en ik knik even waarna ik het huis binnenloop. Ik loop gelijk naar boven de kamer waar Adam ligt in. Ik zie hem met een kussen in z'n armen liggen terwijl hij naar het plafond kijkt. Zijn ogen staan ook wat verdrietig.

"Adam?" Vraag ik zachtjes en gelijk kijkt hij op waarna hij begint te snikken en ik ga snel naar hem toe en neem hem in mijn armen waarna ook mijn eigen tranen mijn ogen verlaten.

"Ik heb je zo gemist," snikt Adam.

"Ik jou ook," snik ik. "Ik ben zo opgelucht dat alles nog okay is met jou," snik ik.

"Je bent niet zo makkelijk van mij af," zegt Adam, nog half snikkend waarna hij mijn hoofd tussen zijn handen neemt. Hij drukt zijn lippen op die van mij en ik zoen terug.

"Nu krijg je weer bijna een kindje met Tom," zeg ik zacht en ik voel mij ook best wel jaloers.

"Ik denk dat het jouw kind is," zegt Adam dan.

"Adam, hoe graag ik dat ook zou willen, ik kan het niet geloven na die hele week die je met Tom hebt gehad," zeg ik zacht.

"Maar mijn gevoel zegt het Bill," zegt Adam, maar ik schud mijn hoofd.Vier weken later.

Ik bel bij Tom aan en hij doet de deur open. "Ah, daar ben je," zegt Tom en hij laat mij binnen. "Even over gisteren, toen je moest overgeven. Ik weet dat je zwanger bent van mij," zegt Tom.

"Ja, en? Dit kind gaat niet geboren worden," zeg ik waarna ik Adam het boven uit hoor schreeuwen van de pijn en gelijk snel ik naar boven. "Ik ben er weer schat, ik ben er," zeg ik en Adam knikt en ik weet dat de bevalling is begonnen.

Na even is de tweeling geboren. "David en Bill Junior, of beter gezegd BJ," zegt Adam.

"Adam, ik zei toch dat het mijn kindjes niet zullen zijn," zeg ik zachtjes.

"Dan is het TJ," zegt Adam en ik knik even en dan komt Tom ook de kamer ingelopen.

"Daar zijn mijn pasgeboren kindjes," zegt Tom en hij pakt ze allebei bij Adam weg waarna ik naast Adam in het bed ga liggen. Het is verwonderlijk hoe makkelijk het is gegaan en gewoon geen complicaties. Als ik dat had geweten had ik Adam nooit weg hoeven sturen.

"Bill, als je niet wilt dat de kinderen Tom papa gaan noemen moet je zo snel mogelijk een vaderschapstest doen," fluistert Adam in mijn oor.

"Maar ze zijn niet van mij, als ik van Tom hoor hoe vaak jullie het die week hebben gedaan dan kan het haast niet dat je van die ene keer wel zwanger werd," zeg ik zachtjes.

"Bill, ik ben serieus, ik voel het," zegt Adam.

"En ik geloof er niet in," zeg ik zachtjes, maar toch begin ik te twijfelen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Een test kan geen kwaad om te doen!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen