Bill POV.

Wanneer mijn ouders en zusje er bijna zijn maak ik mij snel klaar waarna ik naar beneden loop. "Wat kunnen rusten?" Vraagt Tom en ik knik en geef Tom een kusje en kijk dan naar mijn lieve Ron.

"Je grote broer kijkt vanuit de hemel op je neer," zeg ik zachtjes en Tom geeft mij een kneepje in mijn schouder.

"Ben je okay?" Vraagt Tom dan en ik knik even.

"Ja, ik ben okay," zeg ik met een glimlach en Tom geeft mij een knuffel waarna de bel gaat. Gelijk loop ik naar de deur om die te openen.

"Hey lieverd," zegt mijn moeder en ze geeft mij een stevige knuffel.

"Ik ben zo blij voor je," zegt mijn vader en ook Shanti geeft mij een knuffel waarna ik ze binnen laat en ik neem ze mee zodat ze Tom ook kunnen begroeten.

Ik pak dan Ron voorzichtig op. "En dit is dus Ron," zeg ik en mijn moeder pakt hem gelijk van mij over en ik lach even. Mijn moeder kon blijkbaar niet wachten om haar kleinzoon in d'r armen te nemen.

"Mama praat al de hele dag over Ron," zegt Shanti en ik knik even. Daar zie ik mijn moeder ook wel voor aan.

"Mam, je mag hem wel z'n flesje geven?" Stel ik voor en ze knikt waarna ik naar de keuken loop om het flesje klaar te maken.

"Zal ik de beschuit met muisjes klaar gaan maken?" Vraagt Tom en ik knik en zodra het flesje klaar is loop ik terug naar de woonkamer en geef het flesje aan mijn moeder om dan ook op de bank te gaan zitten. Wanneer Tom weer terug komt en iedereen beschuit met muisjes heeft gegeven komt hij naast mij zitten en legt hij zijn armen om mij heen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Te schattig!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen