Bill POV.

Ik blijf wat stil omdat ik nog altijd aan het nadenken ben, maar zodra Tom wegkijkt weet ik dat ik antwoord moet geven. "Ja Tom, ik wil met je trouwen," zeg ik dan en ik druk een kus op z'n wang.

"Horen jullie dat, jullie andere papa wil ook met mij trouwen," zegt Tom, maar natuurlijk reageren ze daar niet echt op, want ze zijn tenslotte nog maar net één.Die avond wanneer de kinderen slapen en ik naast Tom op bed lig pakt Tom een condoom. "Wat dacht je ervan? Zullen we vieren dat we verloofd zijn?" Vraagt Tom en ik knik en trek hem bovenop mij waarna ik hem begin te zoenen.

Zodra we dan seks hebben gehad kruip ik dicht tegen Tom aan. "Ik hou van je," zeg ik.

"Ik ook van jou Bill," zegt Tom en ik weet gewoon dat alle drama voorbij is en dat het nu tijd is om echt gelukkig te zijn en dat altijd te blijven.


Één jaar later.

Gisteren hebben we alweer de tweede verjaardag van onze kinderen gevierd. Ondanks dat ik blij ben dat ze steeds dichter bij een leeftijd komen dat ze straks helemaal zelf de trap af kunnen lopen, want dat bespaard Tom en mij wat werk, vind ik toch ook dat die eerste twee jaar behoorlijk snel zijn gegaan.

"Door wie wordt jij meegenomen met het vrijgezellenfeest?" Vraag ik dan aan Tom, aangezien die dag vandaag is aangebroken.

"Timo, Steven en Thymen, jij?" Vraagt Tom.

"Tao, Wilco en Jay, althans, Tao zegt dat Jay komt. Mijzelf zou het verbazen," zeg ik en Tom knikt even. Maar als Jay wel meekomt, dan zijn het net de drie met wie ik iets heb gedaan, ook al was het bij Tao alleen zoenen, alsof ze het erom doen, maar ik hou genoeg van Tom om de mist in te gaan. Daar hoef ik mij geen zorgen over te maken en ik weet dat in ieder geval Tao en Wilco mij en Tom nu wel respecteren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat kan niet goed gaan

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen