Bill POV.

Ik loop bij de dokter naar binnen die mij begint te onderzoeken. "Ik zie hier de bevestiging dat u inderdaad zwanger kunt worden," zegt de dokter en ik knik even en zodra ik weer recht ga zitten schud ik de dokter z'n hand. "Wacht nog heel even hier," zegt de dokter en ik kijk hem niet begrijpend aan waarna ik toch maar besluit te wachten.

Even later komt de dokter weer binnen in zijn normale kleding waardoor ik nog verwarder ben. "Ik zou je graag meenemen op een date," zegt hij en ik schud even met mijn hoofd.

"Maar, u bent al jaren mijn dokter, en nu ineens?" Vraag ik verbaasd.

"Je bent gewoon ineens zo aantrekkelijk dat ik het niet kan laten," bekent hij en ik moet toegeven dat ik het raar vind, maar op een één of andere manier kan ik niets anders dan ermee instemmen en ik loop met de dokter mee.Later die avond, nadat we heerlijk hebben gegeten lopen we het restaurant uit waar ik Tom, mijn collega tegenkom. En zoals altijd botst hij weer expres met z'n schouder tegen die van mij. Alleen draait hij meestal niet z'n hoofd terug om naar mij, iets wat hij deze keer wel doet.

"Bill, ik ehm, ik wou je eigenlijk op date vragen," zegt hij en ik moet zeggen, deze dag begint steeds raarder te worden.

"Zullen we morgen een date plannen?" Vraag ik dan en ik zie Tom knikken waarna ik met de dokter naar zijn huis vertrek.

Bij zijn huis trekt hij mij gelijk naar de slaapkamer en ondanks dat ik nog nooit eerder seks heb gehad smacht in er ineens naar. De dokter en ik kleden elkaar dan ook uit waarna de dokter een condoom pakt en ik zie hoe hij die omdoet om daarna in mij te gaan. Ik verwacht dat het in eerste instantie pijn zou doen, maar in plaats daarvan voelt het gelijk magisch. De dokter beweegt steeds sneller en ik kreun luid totdat we beide klaarkomen, maar zodra hij zich uit mij trekt lijkt het condoom te zijn verdwenen, alsof het is weggebrand en zodra de dokter slaapt vertrek ik uit z'n huis.


De volgende dag op mijn werk ga ik in de keuken naast Tom staan. "Over onze date, zou je morgenavond kunnen?" Vraag ik dan aan Tom en hij begint te lachen.

"Hoe kom je erbij dat ik met jou op date wil?" Vraagt Tom en ik snap er steeds minder van. Toen ik de dokter z'n hand schudde wou hij ineens met mij op date en met Tom was dat hetzelfde toen hij tegen mij op botste. Ik raak Tom dan voorzichtig aan, alleen heeft mijn aanraking geen effect meer.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh God

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen