Tom POV.

Wanneer Samantha en ik weer thuis zijn rent ze gelijk naar haar speelgoed. "Liefje, krijg ik geen kus?" Vraagt Bill gelijk aan haar en Samantha lacht even waarna ze toch weer opstaat en d'r armpjes naar Bill uitsteekt. Bill tilt haar dan op om een kusje op haar wang te drukken waarna hij haar weer op de grond zet zodat ze kan spelen.Bill moet vandaag bevallen en dit is de eerste keer dat ik bij de bevalling aanwezig zal zijn. Na even zijn Tirza en Maria geboren en ik zie dat Bill vermoeid is, wat ik ook wel begrijp. "Ze hebben er maar één getest op DNA Tom," zegt Bill zachtjes.

"En dat is okay, wat mij betreft zijn ze sowieso alle twee van mij. We hoeven niet weer te testen om dat te bewijzen," zeg ik en Bill knikt waarna ik de meiden van hem overneem. "Ga jij nu maar nog wat slapen," zeg ik en niet veel later is Bill al in slaap gevallen terwijl ik mijn twee meiden in mijn armen houd.


Wanneer we een paar dagen later weer thuis zijn besef ik mij ineens dat Bill nog 0 keer over komende kerst heeft gesproken. Door de afgelopen jaren weet ik nu wel dat Bill daar normaal gesproken altijd al maanden van tevoren mee bezig is. Al is het alleen maar om te uitten hoe de kerst er komende december uit moet komen te zien. "Bill, ik dacht dat we onze ouders dit jaar met kerst wel hier kunnen uitnodigen," zeg ik tegen hem.

"Oh, maar we vieren geen kerst dit jaar, kan jij de flesjes voor de meiden even maken?" Vraagt Bill en ik slik even. Bill die geen kerst wilt vieren? Dat is niks voor hem en Timothy en Samantha verwachten toch ook gewoon cadeautjes op kerstavond.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Kerst ja trauma voor hem
    Armen Bill
    Hij kan het de kinderen niet aan doen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen