Bill POV.

Ik lig inmiddels in het ziekenhuis om te bevallen wanneer Levi de kamer in komt gerend. "Ben ik nog op tijd?" Vraagt hij hijgend.

"Ruim op tijd," zeg ik en Levi knikt opgelucht.

"Ik had echt het idee dat de reis naar het ziekenhuis een eeuwigheid duurde," zegt Levi, die nog altijd hijgt.

"Je hebt er maar een half uur over gedaan," zeg ik.

"Nou, het voelde als uren," zegt hij en ik lach even tot het moment dat een nieuwe wee toeslaat.

"Ik ga naar de kinderen," zegt Tom ineens en hij drukt een kus op mijn wang.

"Je mag blijven Tomi. Jij bent mijn man," zeg ik.

"Dat weet ik, maar ik ontmoet de baby wel zodra hij of zij geboren is. Het is okay schat, echt," zegt Tom en ik knik waarna Tom vertrekt en ik mij weer op Levi focus.

"Ben je klaar voor een nieuwe baby?" Vraag ik aan Levi en ik zie hem knikken en ik neem zijn hand vast, ook al weet ik niet of hij het echt fijn vindt dat ik zijn hand zo fijnknijp.Na 3 uur is Lola geboren en ik kijk even naar Levi die ineens begint te huilen en ik wrijf liefdevol over z'n hand. "Ik weet waar je aan denkt," fluister ik en Levi knikt even.

"S.Sorry, ik ben blij met Lola, maar, nja je snapt me wel," zegt Levi en ik knik.

"Ik begrijp je. Ik denk ook nog dagelijks aan Ruben en wanneer ik Oliver zie kan ik nog steeds in huilen uitbarsten," zeg ik zachtjes en Levi knikt even waarna hij zijn tranen wegveegt.

"Mag ik onze dochter vasthouden?" Vraagt hij dan zachtjes en ik knik en hij pakt Lola voorzichtig van mij over. "Wat is ze prachtig," zegt Levi en ik knik.

"Weet je, er was een periode waarin ik echt spijt had van onze seks, maar als ik Lola zo zie heb ik van die ene keer zeker geen spijt," zegt Levi.

"Ik ook niet, als ik de tijd terug kon draaien zou ik het weer doen, al was het alleen maar om Lola niet mis te lopen," zeg ik en Levi glimlacht.

"Dit was echt je laatste zwangerschap he, in combinatie met je leeftijd en de kinderen die je al hebt," zegt Levi.

"Poeh, praat mij er niet van, nu wil ik er eigenlijk nog niet aan denken dat dit echt de laatste keer was," zeg ik en Levi knikt begrijpend.

"Nja, voor mij is Lola ook mijn laatste kind, ook al heeft dat een andere reden," zegt Levi en ik leg mijn hand als support op z'n arm. "Nja, wat denk je, moeten we Patrick en Chantal gewoon laten genieten van hun date of bellen dat ze een zusje hebben?" Vraagt Levi en ik lach even.

"Dat horen ze morgen wel, maar ehm, kan je Tom bellen? Die kan het dan aan de kinderen die wel thuis zijn vertellen," zeg ik.

"Ga ik doen," zegt Levi en hij geeft Lola weer aan mij waarna hij de kamer uitloopt om te bellen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Zo lief

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen