Tom POV.

Die avond zit ik naast Leon op de bank en hij legt zijn arm om mij heen. "Tomi, je bent wat afwezig sinds je terug bent," zegt Leon zachtjes en ik bijt in mijn lip.

"Ik, Leon, ehm, ik ben weer verliefd op Bill, maar ik hou ook nog steeds ontiegelijk veel van jou," zeg ik zachtjes. "Maar Bill en ik hebben wel seks gehad vandaag, ik, ik kan het niet geheim houden," zeg ik zachtjes en ik kijk naar Leon z'n ogen die waterig worden en zonder iets te zeggen rent hij huilend naar boven.

"Pap, hoe kun je dit nu weer doen!? Leon heeft nog nooit het land verlaten, Bill doet dat meerdere keren! En hij doet dat vast weer!" Roept Julia woedend die blijkbaar alles heeft gehoord.

"Ik vertrouw erop dat hij dat niet meer doet," zeg ik zachtjes.

"Dan ben je net zoals hem!" Roept Julia waarna ze naar boven rent en ik hoor dat ze de slaapkamer van mij en Leon inloopt. Ik wil Bill niet kwetsen, en ik wil Leon ook niet kwetsen. Ik hou van ze allebei, hoe kies je tussen twee mensen van wie je allebei zoveel houdt? Zelf voel ik langzaam aan ook tranen opkomen. Even verzet ik mij er tegen, om ze dan alsnog te laten lopen.

Bill POV.

"Elaine, je weet dat het bedtijd is," zeg ik tegen mijn dochter.

"Maar ik bij jou in bed," zegt ze zielig.

"Dat kan niet altijd," zeg ik, want ik probeer haar voor te bereiden op wanneer Tom weer hier komt wonen. Ik heb er namelijk best wel vertrouwen in dat hij voor mij gaat kiezen, ook al vind ik dat wel lullig voor Leon en zal hij vast geen vrienden meer met mij willen zijn. Het is alleen wel zo dat als Tom hier weer is dat er geen plek is voor Elaine om elke nacht bij mij te slapen. Ik hoop wel dat Tom het okay vind als de kinderen langzaam vanaf Leon naar hier komen, want dan kan Elaine langzaam wennen aan de drukte in huis.

"Papa, please," smeekt Elaine waarna ik toch maar knik en ik neem haar handje vast waarna ik haar weer in mijn bed leg.

"Ik kom straks met mijn bedtijd," zeg ik en Elaine knikt en legt zich onder de dekens en ik zucht even. Ik hoop zo dat Tom morgen weer langskomt, ik begin steeds meer te beseffen hoe leeg het is zonder hem, ook al kunnen Elaine en George mij die leegte laten vergeten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit kan toch niet goed gaan

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen