Bill POV.

Wanneer Caleb al wat meer herstelt is gaat de dokter eindelijk uitzoeken hoe het kan dat we een drieling hebben gekregen. Ik wacht geduldig buiten de deuren af totdat de dokter mij erbij roept. Gelijk zet ik mij dan ook bij Caleb op bed en neem zijn hand in die van mij. "Heeft u iets gevonden?" Vraag ik dan en de dokter knikt.

"Het lijkt er op dat de pil als bijwerking kan hebben dat je lichaam zelf eitjes leert te produceren en Caleb heeft ook nu een baarmoeder die niet weer verdwijnt na de bevalling wat normaal gebeurt als je zo'n pil hebt genomen," zegt de dokter.

"Oh, wow," zeg ik zachtjes en ik kijk even naar Caleb die het nog allemaal tot zich door laat dringen. Ik weet in ieder geval dat ik die bijwerking nooit heb gekregen, anders was ik ergens rond het begin van Caleb z'n zwangerschap ook weer zwanger moeten zijn geworden. "Ben je okay?" Vraag ik dan aan Caleb en hij knikt eventjes waarna ik een kus op zijn wang druk. "Wat denk jij, moeten we nog steeds rond Tom z'n bevalling op vakantie?" Vraag ik.

"We hadden al plannen om tegen dan op vakantie te gaan toen we nog van niks wisten, en Michelle is er toch? En anders vragen we Tom zelf of hij er okay mee is," zegt Caleb en ik knik even om dan een kus op zijn lippen te drukken en samen met hem kan ik weer terug naar ons huisje. Officieel was het die van mij, maar nu Caleb er eigenlijk altijd is ben ik het gewoon ons huisje gaan noemen.

Tom POV.

Gisteren zijn Caleb, Bill, de vierling, de drieling, Monica, Joey en Jasper op vakantie vertrokken. Eigenlijk vond ik het gekkenwerk dat ze zowel de vierling als de drieling met zich mee hebben genomen op vakantie, maar dat moeten ze maar zelf weten. Het lijkt erop dat vooral Bill wat comfortabeler is geworden met de kinderen sinds z'n breakdown, want zo mag je het toch wel noemen.

"Michelle, ik denk dat de bevalling is begonnen," zeg ik na even tegen mijn dochter.

"Okay, laten we die vijf baby's er maar uit krijgen," zegt ze dan waarna ze snel de dokter gaat halen.

Reacties?

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen