Bill POV.

Na een paar dagen heeft Adam mij toch weten over te halen om alsnog een vaderschapstest te doen. Hij heeft gelijk, als ze van mij zijn wil ik niet dat Tom zich er mee bemoeit. Okay, ik vind het niet erg als Tom af en toe oppast en een goede band met de jongens heeft. Ik wil in dat geval alleen niet dat Tom de vaderrol heeft.

Wanneer de baby's en ik ons DNA hebben afgestaan kunnen Adam en ik weer vertrekken. "Waar waren jullie?" Vraagt Tom die op de kinderen aan het passen was.

"Tom, Bill kan ook de vader zijn van de tweeling, dus we doen een test," zegt Adam eerlijk.

"Oh, daar maak ik mij niet zoveel zorgen over, ik denk dat je op dag drie met mij zwanger bent geworden. Dat was ook de allerlekkerste keer," zegt Tom en ik zie hem naar Adam knipogen die gelijk wegkijkt.

"Ik leg de baby's even in hun wiegje, ik ben zo terug," zegt Adam waarna hij naar boven loopt.

"Tom, kan jij Adam zeggen dat ik even weg ben?" Vraag ik dan.

"Waar ga je heen?" Vraagt Tom.

"Met iemand praten over een abortus of misschien de abortuspil," zeg ik dan.

"Bill, doe dit alsjeblieft niet. Laat ons kindje gewoon geboren worden," smeekt Tom haast.

"Sorry Tom, ik kan het niet. Ik wil Adam niet hoeven vertellen dat jij en ik seks hebben gehad en zonder baby hoeft hij het niet te weten," zeg ik waarna ik het huis uitloop. Ik snap Tom wel dat hij niet wilt dat ik dit doe, maar ik doe het zodat ik Adam niet weer hoef te missen, want die maanden waren pas echt zwaar, ook al was het mijn eigen keus.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit gaaat Bill niet geestelijk overleven

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen