Bill POV.

Ron is vandaag zes maanden en hij groeit echt als kool. Alleen vandaag is ook de dag dat Tom weer op tour vertrekt, al is het maar voor 2 of 3 weken. "Ik hou van je Bill," zegt Tom voordat hij vertrekt en hij kust mij liefdevol.

"Ik ook van jou," zeg ik zachtjes waarna Tom Ron ook nog even in zijn armen neemt.

"Pff, het voelt echt zwaar klote om jullie te moeten achterlaten," zegt Tom.

"Zodra je terugkomt zal ik je in de slaapkamer verwennen," zeg ik met een knipoog.

"Nu gaat de tijd nog trager," zegt Tom waarna hij Ron weer aan mij geeft om dan zijn armen om mij heen te slaan.

"Je moet gaan," zeg ik waarna hij naar de deur loopt en hij kijkt nog eventjes om waarna hij de deur sluit. Ik vind dit al moeilijk, hoe ga ik het ooit overleven als hij eens een paar maanden weg moet in plaats van een paar weken?

Wanneer Ron in mijn armen begint te huilen druk ik een kus op z'n wangetje. "Ik weet dat je tandjes doorkomen lieverd," zeg ik en ik laat hem bij mij op schoot zitten. De nachten die volgen zijn daarom ook nachten waarop ik amper kan slapen omdat Ron telkens wakker wordt.Wanneer Tom terug komt wacht ik hem kwaad op en zodra hij binnen komt geef ik hem gelijk een klap in zijn gezicht. "Auw, waar was dat goed voor?" Vraagt Tom gelijk.

"Je bent met Nina gespot!" Roep ik kwaad.

"Ik kwam haar gewoon tegen, dat de paparazzi er dan gelijk bovenop zitten, daar kan ik ook niet veel aan doen," zegt Tom en hij zucht even. "Weet je Bill, ze vinden elk moment dat ik alleen al praat met een meid of tegenwoordig ook met een andere man al verdacht. Dan gaan ze dingen zeggen die niet kloppen. Ik heb misschien vijf minuten met haar gesproken en dat ging voornamelijk over Ron en over jou," zegt Tom en ik bijt in mijn lip.

"Sorry Tomi, ik zoek er te snel te veel achter blijkbaar," zeg ik en ik wrijf over de plek op z'n wang heen. "Het spijt me, ik heb ook niet echt veel geslapen. Ron zat met z'n tandjes," zeg ik zachtjes waarna Ron ook gelijk begint te huilen.

Tom laat dan gelijk z'n spullen op de grond zakken. "Ik ga wel," zegt hij.

"Ben je niet kwaad op mij?" Vraag ik verbaasd.

"Nee, hoe de media dingen verdraait, ik snap dat jij dan hen kan gaan geloven. Ik zal voortaan waarschuwen als er leugens worden verspreid," zegt Tom en ik knik dankbaar waarna hij echt naar Ron doorloopt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw !!
    Ja Tom moet dat echt doen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen