Wilco POV.

Wanneer Bill komt aangelopen kijk ik hem met een glimlach aan. Ik zie dat hij wat verbaasd is om te zien dat Jay er ook is. "Ja, we zijn er gewoon alle drie," zeg ik waarna we naar binnen lopen.Later die avond kijk ik naar Jay die duidelijk iets in Bill z'n drankje doet. "Wat ben jij van plan?" Vraag ik wanneer hij weer op z'n plek zit.

"Ik ga Bill sterretjes laten zien. En het beste is, morgen herinnert hij het zich niet meer, maar als hij dan zwanger is kom ik vertellen dat ik de vader ben. Dan gaat Tom weer met hem scheiden en komt Bill bij mij," zegt Jay.

"Jay, Bill is nog nooit verliefd geweest op jou en dat gaat ook niet veranderen met zo'n stomzinnig plan," zeg ik en Jay haalt z'n schouders op.

"Ga maar weg, hij heeft net gedronken," zegt Jay en ik zucht, maar neem Tao met mij mee en vertrek.


Jay POV.

Wanneer ik merk dat Bill er klaar voor is neem ik hem mee naar een bed in een andere ruimte. Bill gaat morgen geen last hebben van het feit dat ik hem gedrogeerd heb, misselijkheid en hoofdpijn zijn namelijk geen bijwerkingen. Het heeft eigenlijk geen grote bijwerkingen waar hij echt wat van zal merken. Alleen bij mensen die zwanger zijn kan het problemen opleveren, dus dat zit goed. Ik trek mijn broek naar beneden waarna ik ook die van Bill naar beneden trek en ga dan gelijk in hem en begin te stoten. Dit voelt altijd zo goed bij Bill. Dan had hij maar voor mij moeten kiezen, dan had ik het nooit op deze manier hoeven doen. Met een luide kreun kom ik dan klaar en ik trek zijn broek omhoog en ook die van mezelf. En voordat ik vertrek leg ik nog een dildo neer, mocht hij iets voelen.


Bill POV.

Wanneer ik de volgende dag wakker wordt kijk ik even om mij heen. Hoe heb ik op mijn eigen vrijgezellenfeest in slaap kunnen vallen? Ik voel wat pijn aan mijn kont en ga rechtzitten en zie een dildo liggen. Misschien heb ik toch net wat meer gedronken dan ik dacht. Wanneer ik een golf van misselijkheid door mij heen voel gaan ga ik snel op zoek naar een WC en zodra ik die gevonden heb geef ik over en klap ik dubbel door de pijn in mijn buik.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Verkrachting alarm!! Dit gaat niet goed!!!
    Bill moet naar ziekenhuis

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen