Tom POV.

De volgende ochtend word ik wakker door Ben die ik vanaf beneden hoor huilen rond een uur of 5. Ik loop dan naar beneden en zet mij naast hem op het bedje. "Ik ben hier jochie," zeg ik en gelijk slaat hij zijn armpjes om mij heen. Ben is echt een geweldig jochie.

"Zal ik jou vast aankleden?" Vraag ik dan en gelijk begint Ben te knikken en ik droog z'n traantjes. Ik trek z'n pyjama uit, doe z'n luier af en trek een schone onderbroek aan en daarna zijn kleertjes. "Zo," zeg ik en Ben glimlacht breed naar mij.

"Mark wakker?" Vraagt hij.

"Nog niet," zeg ik waarna ik Ben optil en hem met mij mee naar de keuken neem om hem daar aan de tafel te zetten. Ik smeer hem een broodje, snijdt de korstjes eraf en zet het voor hem neer zodat hij kan eten.Later die dag neem ik Ben en Mark hun handjes vast en neem ze mee naar Bill. "Ik knuffel," zegt Ben wanneer we voor Bill z'n huis staan en ik til Ben op en geef hem een knuffel waarna ik hem weer tegenover Mark zet en Ben slaat zijn armpjes ook om Mark heen waarna ik op de bel druk zodat Ben weer bij z'n papa en zus kan zijn.


Een paar weken later.

Bill POV.

Mark slaapt deze nacht een nachtje hier omdat hij en Ben elkaar weer per se wat langer wouden zien. Wanneer de bel gaat loop ik snel naar de deur en open die. Daar zie ik Tom staan die duidelijk dronken is. "Kom, je wilt niet dat Mark je zo ziet," zeg ik en ik sluit de deur achter mij en neem Tom mee naar zijn eigen huis.

Wanneer we zijn huis binnenlopen zie ik dat het er volhangt met foto's van Tom met z'n vrouw en Mark. Ik kijk dan naar Tom en zie dat hij ook naar de foto's kijkt waarna hij zich op de grond laat zakken en begint te huilen. "Hey, Tom," zeg ik en ik ga bij hem op de grond zitten en neem hem in mijn armen.

"Ik mis haar zo Bill," snikt Tom terwijl ik over zijn rug wrijf.

"Ik weet het Tom, ik weet het," zeg ik zachtjes en ik blijf hem vasthouden totdat zijn tranen gestopt zijn. "Kom, ik help je op bed," zeg ik dan en ik help Tom overeind en neem hem mee naar z'n slaapkamer waar ik hem op bed leg.

Ik help hem zijn broek uit te trekken waarna ik naast hem ga liggen en met mijn hand ga ik zachtjes door z'n haar totdat hij zichzelf ineens omdraait en zijn lippen op die van mij drukt en vanaf dat moment weet ik niet meer wat boven en onder is.

Tom weet mijn broek uit te krijgen en wanneer hij zijn eigen boxer heeft uitgetrokken voel ik hem in mij gaan. Hij begint in mij te stoten en ik laat een luide kreun horen en Tom doet hetzelfde totdat hij in mij klaarkomt waarna hij gelijk naast mij neervalt en bijna gelijk valt hij in slaap. Ik ga opnieuw met mijn hand door zijn haren. Het gevoel dat Tom mij geeft heb ik nog nooit gevoeld. Het laat mij zelfs twijfelen of ik ooit echt verliefd ben geweest op Chris, want volgens mij is dit hoe echte liefde voelt.


De volgende ochtend word ik ruw wakker geschud en ik kijk gelijk naar Tom die mij woedend aankijkt. "Ga weg!" Roept hij.

"Het spijt me Tom, ik kon het niet stoppen, sorry, sorry," zeg ik snel omdat ik mijn excuses wel moet aanbieden. Ik weet dat het niet handig was. Het kan misschien nog wel een paar jaar duren voordat hij het verlies van z'n vrouw heeft verwerkt.

"Rot op Bill. Rot gewoon op! Ik hoef je nooit van mijn leven meer te zien!" Roept Tom.

"D.dat meen je niet," zeg ik.

"En of ik dat meen!" Roept hij en snel kleed ik mij aan waarna ik vertrek.


Thuis aangekomen loop ik naar mijn moeder toe. "Kan jij Mark terugbrengen naar Tom?" Vraag ik dan zachtjes.

"Natuurlijk lieverd. Ben jij wel okay?" Vraagt mijn moeder en ik knik even waarna ik doorloop naar mijn slaapkamer. Ik laat mij op mijn bed vallen waarna luide snikken mijn mond verlaten. Dit is dus hoe een gebroken hart echt hoort te voelen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom moet gaan praten en verwerken!
    En snel ook!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen