Een aantal weken later.

Bill POV.

Die ochtend ren ik voor de zoveelste keer deze week naar de wc om over te geven. Wanneer er niks meer uit komt loop ik naar de bank en zet mij daar neer met mijn benen opgetrokken. "Papa, ik wil Tomi en Mark!" Roept Ben terwijl hij vlak voor mij staat en gelijk komen de tranen weer. Ik wil niet huilen bij mijn kleine jongen in de buurt, maar toch verlaten luide snikken weer mijn mond. "Oma, papa huilen!" Roept Ben die wegrent.

"Ga maar even met je zus spelen," hoor ik mijn moeder tegen Ben zeggen waarna ze naast mij op de bank komt zitten en ze legt haar armen om mij heen. "Wat is er nu lieverd?" Vraagt mijn moeder.

"Ik heb een heel groot vermoeden dat ik zwanger ben," snik ik.

"Maar van wie dan?" Vraagt mijn moeder verrast.

"T.Tom," snik ik.

"Nu je z'n naam noemt, ik heb hem en Mark al een tijdje niet gezien," zegt mijn moeder.

"Ik, hij, hij wilt mij nooit meer zien. Toen we seks hadden, hij was dronken. Ik wist hoe hij er over voelde om te zoenen of seks te hebben met anderen met z'n vrouw die nog maar een aantal maanden terug is overleden, maar toen hij mij zoende. Ik dacht niet meer na, ik heb zelfs niet aan een condoom gedacht, hoe stom kan ik zijn?" Vraag ik snikkend.

"Ach lieverd, je bent gewoon gek op die man, dan kunnen je hersenen je wel eens in de steek laten. Je moest eens weten wat voor een stomme dingen ik heb gedaan voordat je vader en ik bij elkaar kwamen," zegt mijn moeder en even lach ik toch door mijn tranen heen. "Weet je lieverd, ik ga een test halen zodat je 100% zeker bent en dan raad ik je aan om gewoon te genieten van de zwangerschap ja?" zegt mijn moeder en ik knik even.

"Kan je Ben langs brengen bij Tom? Hij zei dat hij mij niet meer wou zien, maar hij heeft het natuurlijk niet over Ben gehad," zeg ik zachtjes.

"Natuurlijk lieverd," zegt ze en mijn moeder drukt een kus op mijn wang waarna ze weer opstaat. Wat heb ik toch een geluk met zo'n lieve moeder.

Tom POV.

Wanneer de bel gaat loop ik naar de deur waar ik Veronica en Ben zie staan. "Tomi!" Roept Ben gelijk waarna hij mijn benen knuffelt en ik til hem gelijk op.

"Hey jochie," zeg ik met een glimlach.

"Ik weet dat het niet slim was van Bill om het toe te laten terwijl jij nog midden in het verwerkingsproces zit van je overleden vrouw, maar overweeg op z'n minst om mijn zoon z'n vriendschap weer te accepteren," zegt Veronica, maar ik schud mijn hoofd.

"Sorry, ik kan dat niet," zeg ik waarna ze het er maar bij laat.

"Ik kom Ben morgenochtend weer ophalen," zegt ze dan waarna ze vertrekt en ik sluit de deur en roep Mark en zet Ben op de grond zodat hij gelijk Mark kan knuffelen.

"Zullen we naar het aquarium gaan?" Vraag ik dan en beide jongens knikken. "Okay, dan gaan we er een leuke dag van maken," zeg ik waarna ik wat spullen pak om daarna de jongens met mij mee te nemen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom moet niet eigenwijs
    Hij doet nu of Bill de duivel was
    Terwijl hij dronken was

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen