Twee jaar later.

Bill POV.

"Lola, kom je mee naar papa?" Vraag ik en Lola knikt gelijk waarna ik haar op til. "Ik ben vanavond weer met Lola terug," zeg ik tegen Tom en hij knikt en ik druk een kus op z'n lippen.

"Fijne verjaardag Lola," zegt Tom en hij geeft haar een kusje waarna ik samen met haar naar Levi vertrek. Met hoe Ruben is omgekomen heb ik het nooit prettig gevonden om Lola voor meerdere dagen bij Levi achter te laten, ondanks dat ik Levi echt vertrouw. Maar deze manier werkt ook prima.

Bij Levi aangekomen laat hij ons gelijk binnen en hij pakt Lola van mij over. "Hey lieverd," zegt hij en hij geeft Lola een kusje waarna hij haar op de grond zet. "Hoi Bill," zegt hij drukt bij mij ook een kus op mijn wang en ik bloos even, want of ik het nou wil of niet, ik heb nog steeds gevoelens voor hem. "Zal ik jouw cadeautje eens pakken?" Vraagt Levi dan waarna hij naar de tafel loopt en daar iets afpakt. Iets behoorlijk groots moet ik zeggen. Hij helpt Lola met het uitpakken en het is een bankje voor kinderen met haar eigen naam er op.

"Wat leuk he lieverd, dat kunnen we in jouw kamer zetten," zeg ik en Lola gaat er gelijk opzitten. Ik kijk even naar Levi en glimlach naar hem. Terwijl Lola blijft zitten trek ik Levi met mij mee, iets verder bij de kleine meid vandaan. "We krijgen nog een kindje," zeg ik dan tegen hem en zijn ogen worden groot.

"Maar je leeftijd," zegt Levi.

"Mijn leeftijd betekent niet dat ik niet meer zwanger kan worden, nog niet althans, het betekent alleen dat het misschien niet heel handig was om nog zwanger te worden," zeg ik zachtjes.

"Maar de afgelopen twee jaar, we zijn maar één keer de fout in gegaan, twee maanden terug. Weet je zeker dat je niet zwanger bent van Tom?" Vraagt Levi.

"100%, hij is de laatste maanden alleen maar bottom geweest, daar kan ik niet zwanger van worden," zeg ik dan en Levi gaat met z'n handen door z'n haar.

"Tom vermoord me, het gaat juist weer goed tussen jullie," zegt Levi.

"Tom moet maar accepteren dat ik af en toe het bed deel met mijn beste vriend," zeg ik.

"Één keer in twee jaar tijd ja," zegt Levi waarna ik hem een knuffel geef.

"Wees nu gewoon blij, okay? Ik regel Tom wel," zeg ik dan met een glimlach.

"Bill, dat is het niet alleen. Ik, ik heb vorige maand iemand ontmoet. Ik kan nog niet zeggen of het echt iets wordt, maar hij en ik, we hebben het wel erg gezellig," zegt Levi en ik bijt op mijn lip. Dit had ik niet zien aankomen.

"Ik, ehm, ik moet even plassen," zeg ik waarna ik naar de wc loop. Ik mag ook niet verwachten dat Levi eeuwig single zou blijven, zeker omdat ik Tom heb, waar ik superveel van hou, maar toch lijkt het alsof ik wel van Levi verwachtte dat hij eeuwig single zou blijven. Hoe oneerlijk dat van mijn kant ook is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Lekker zooitjexD
    Geef Levi gelijk dat die door gaat

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen