Tom POV.

"Waar is Bill?" Vraagt Adam wanneer hij beneden komt.

"H.Hij..." Breng ik uit.

"Tom, is alles okay?" Vraagt Adam bezorgd.

"Okay, je mag mij alle schuld geven, maar Bill wilt zijn zwangerschap afbreken. Ik, toen ik hier kwam was hij dronken en ik heb daar misbruik van gebruikt. Hij wilt dit kind niet omdat hij jou niet kwijt wilt," beken ik dan.

"Hij wilt het kind wel, maar, ik ben blijkbaar belangrijker voor hem," zegt Adam.

"Denk je?" Vraag ik.

"Ja, Bill houdt van z'n kinderen, hij heeft je verteld dat Nicole geboren is omdat hij was verkracht, nog voor jullie elkaar kenden?" Vraagt Adam en ik knik even. "Zelfs toen heeft ie het kind gehouden," zegt Adam.

"Dus wat nu?" Vraag ik.

"Dus ga ik achter hem aan, weet je waar hij is?" Vraagt Adam.

"Nee, hoe hij het zei, het zou de abortuskliniek kunnen zijn, het ziekenhuis, maar het zou zelfs zo kunnen zijn dat hij er met een vriend of vriendin over gaat spreken. Ik weet het niet," zeg ik en Adam knikt even.

"Misschien gaat het even duren, maar ik vind hem wel," zegt Adam waarna hij de deur uit snelt.Bill POV.

Met de abortuspil in mijn hand loop ik het ziekenhuis uit en ik ga op het muurtje zitten. Ik pak een flesje water uit mijn tas en haal die pil uit de verpakking. "Bill, niet doen!" Hoor ik Adam z'n stem ineens en verbaasd kijk ik op.

"Wat doe je hier?" Vraag ik.

"Jou zoeken om te voorkomen dat je een fout maakt. Als je het eenmaal hebt gedaan is er geen weg meer terug," zegt Adam.

"M.maar ik wil jou niet kwijt," zeg ik zachtjes.

"Zou ik hier nu staan als je mij kwijt zou raken Bill? Zou ik dan de moeite hebben genomen om van hot naar her te rennen om jou op tijd te vinden?"

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Word wakker en breek de zwangerschap niet af!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen