Tom POV.

"Hey lieve jongen van mij," zeg ik en ik neem hem tegen mij aan. Ik heb het nog nooit zo lastig gehad tijdens een tour en dan was dit nog maar een korte. Alleen maar in deze omgeving concerten geven levert niks op en albums uitbrengen zonder tour, hoe lang blijven de fans mij dan nog trouw?

"Tom, ben je okay?" Vraagt Bill dan.

"Ik heb jou en Ron gewoon zo gemist," beken ik.

"Sorry dat ik je dan zo begroette met een klap. Zeker omdat je die niet verdient had," zegt Bill.

"Het geeft niet Bill, ik snap het," zeg ik en Bill knikt even waarna hij z'n armen om mij heen legt. "Misschien zijn het ook nog wel de hormonen," zeg ik.

"Zo veel maanden na de bevalling nog?" Vraagt Bill.

"Ja, ik weet ook niet hoe het zit," zeg ik en Bill lacht even. Het is dat een leven op de tourbus niks is voor zo'n kleine man als Ron, anders had ik Bill en Ron zo meegenomen op mijn volgende tour. Ik wil gewoon dat Ron een zo'n normaal mogelijk leven kan lijden en niet wordt meegezogen in mijn roem.Die avond wanneer Bill en ik net seks hebben gehad legt hij zijn hoofd op mijn borstkas. "Gelukkig is onze Ron stil gebleven," zegt Bill en ik knik even en leg mijn hand op zijn schouder. "Laat Sandra je nu helemaal met rust?" Vraagt Bill ineens.

"Ja, helemaal, gelukkig," zeg ik en Bill knikt even.

"Gisteren zou het de verjaardag zijn van mijn jochie," zegt Bill zacht.

"Oh shit, sorry dat ik je gisteren niet gebeld heb, het zat echt in het plan, maar het was zo'n lange reis en ik heb voor het grootste gedeelte geslapen. Fuck, ik had moeten bellen," zeg ik.

"Beken maar dat je het vergeten was," zegt Bill.

"Sorry," zeg ik.

"Het is al okay. Ik snap dat je veel aan je hoofd hebt als artiest terwijl je er ook nog voor mij als Ron wilt zijn," zegt Bill en ik knik even. Volgend jaar zal ik het niet vergeten, want ik weet hoe belangrijk die dag is voor Bill.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze zijn gewoon te lief samen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen