Bill POV.

Wanneer de pijn weer is afgenomen sta ik op en trek mijn boxer naar beneden waar ik bloed in zie zitten. Wanneer ik geplast heb merk ik dat ik nog meer bloed van onder en bij het zien van de hoeveelheid val ik flauw.Wilco POV.

"Weet je zeker dat Bill nu gewoon okay is?" Vraag ik aan Jay.

"Ja, natuurlijk. Dat middel heeft geen bijwerkingen, alleen bij mensen die zwanger zijn kan het voor een miskraam zorgen, maar verder is het okay. En Bill is zeker niet zwanger, want hij dronk gewoon alcohol," zegt Jay.

"Ik zou mij er toch beter bij voelen als we even gingen checken of hij inderdaad naar huis is gegaan," zeg ik en Jay zucht.

"Okay, okay, we gaan checken," zegt hij waarna we teruggaan naar de plek waar we gisterenavond waren en Jay loopt door naar het bed. "Zie, niemand te bekennen," zegt Jay, maar ik loop door naar de WC ruimte.

"Bill!" Roep ik geschrokken en gelijk hurk ik bij hem neer.

"I.Ik wist niet dat hij al zwanger was," hoor ik Jay vanuit de deuropening zeggen.

"Hijzelf blijkbaar ook niet, anders dronk hij geen alcohol," zeg ik en ik zie Bill z'n ogen alweer open gaan. "Jay, ik breng hem naar het ziekenhuis en jij gaat aan Tom uitleggen dat hij zijn geliefde in het ziekenhuis kan bezoeken," zeg ik en ik help Jay overeind.

"Hij vond het toch nog te vroeg voor meer kinderen," zegt Jay en ik werp hem een boze blik toe.

"En dan? Ook dan is een miskraam niet leuk," zeg ik.

"Als het echt een meerling was weer zoals bij veel zwangere mannen, dan heeft misschien één het overleefd, dat is dan toch alleen maar goed?" Vraagt Jay en ik schud mijn hoofd en neem Bill met mij mee.


Tom POV.

Ik ben aan het wachten tot Bill terugkomt zodat we de laatste dingetjes kunnen regelen voor ons huwelijk komend weekend wanneer de bel gaat. Ik loop naar de deur en zie daar Jay staan. "Tom, Bill is net door Wilco naar het ziekenhuis gebracht, jij kan beter ook die kant uitgaan," zegt Jay en ik stap gelijk het huis uit.

"Let op de kinderen," zeg ik dan, aangezien ik die alweer had opgehaald toen ik thuis kwam en ook al heb ik Jay liever niet bij ze, ik moet nu weten wat er met Bill aan de hand is en ik wil hem dan ook zo snel mogelijk zien.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Wilco is tenminste een vriend!!
    Arme Bill!!
    Veerkracht worden en een miskraam door Jay!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen