Bill POV.

Die avond heb ik al voor de derde keer wat laten aanbranden omdat ik naar de wc moest rennen om over te geven. "Kan je nog wel iets goeds doen deze avond?" Vraagt Tom.

"Ik denk dat ik iets met je moet bespreken," zeg ik dan.

"Okay, over een uur zal de grootste drukte voorbij zijn, dan kan je zeggen wat je te zeggen hebt," zegt Tom en ik knik waarna ik hoop het komende uur gewoon bij het eten te kunnen blijven.Wanneer dat uur om is kijkt Tom mij even aan waarna hij mij meeneemt naar achteren en ik zet mij neer. "Vertel," zegt hij.

"Ik denk dat we het over mijn zwangerschapsverlof moeten hebben," zeg ik dan.

"Je bent zwanger? Ik dacht dat je single was," zegt Tom.

"Dat ben ik ook," zeg ik.

"Dus dan ben je een slet," zegt Tom en dat is weer hoe ik hem ken. Even dacht ik dat hij toch vriendelijke kanten had. "Hoelang ben je al zwanger?" Vraagt Tom dan.

"Ehm, twee maanden ongeveer," zeg ik.

"Dan heb je toch nog wel even?" Vraagt Tom.

"Normaal wel, maar misschien als ik dit nu al met je bespreek snap je waarom ik soms zo heftig reageer op het eten," zeg ik en ik knik even en ik zie Tom naar mijn buik staren.

"Er is nog niks te zien Tom," zeg ik en gelijk kijkt Tom beschaamd weg.

"We moeten weer door, want dat het rustig is betekent niet dat er ineens niks meer te koken valt," zegt Tom en ik knik even waarna we teruglopen en de maanden die volgden is Tom geen enkele keer meer expres tegen mij aangelopen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Lekker zooitje

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen