Tom POV.

De andere weken voor kerst komt het vaker voor dat Samantha iemand naar haar ziet gluren. Ik weet gewoon zeker dat het Anis is die zijn dochter in de gaten houdt. Daarom heb ik de politie ook al ingelicht, want die zijn alweer een jaar naar hem op zoek en ik hoop dat wanneer ze weten dat hij op dit moment niet zijn oog op Bill heeft gericht, maar op Samantha, dat hij eindelijk gepakt kan worden.

"Papa, ik wil cadeautjes!" Roept Samantha naar mij.

"Lieverd, vanavond he," zeg ik en Samantha knikt en ik geef haar even een knuffel. Voor Tirza en Maria is het hun eerste kerst, ook al denk ik niet dat er een mens op aarde is die zich z'n eerste kerst herinnert.

"Tom, ik voel mij niet zo lekker vandaag," zegt Bill ineens en ik voel aan z'n voorhoofd.

"Je lijkt wat warm, ik pak wel een paracetamol voor je," zeg ik en ik loop naar de keuken en zodra ik dat geregeld heb geef ik het aan Bill en even later lijkt het effect te hebben.Die avond zitten we bij de cadeautjes en ik kijk toe hoe Timothy en Samantha enthousiast hun cadeautjes open maken en ook voor Tirza en Maria hebben Bill en ik cadeautjes gekocht.

Zodra de kinderen later die avond op bed liggen gaat Bill dicht tegen mij aanzitten en ik leg mijn arm om hem heen. "Dank je dat je erop stond om wel gewoon kerst te vieren," zegt Bill zachtjes.

"Ik wist dat ik jouw favoriete feestdag moest redden," zeg ik en Bill knikt even en ik druk een kus op z'n haar. En dan komen morgen onze ouders eens deze kant op en ik weet dat Bill ook voor morgen helemaal heeft uitgepakt met het eten dat hij heeft gepland. Ik ben er dan ook van overtuigd dat morgen ook een geweldige dag gaat worden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik ben blij dat tok door heeft gedrukt
    Laat het als je blief!!! Niet weer verknald word
    Doe het hun en mij niet aan !

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen