Levi POV.

Ik kijk even of Lola gewoon nog op haar plek blijft zitten waarna ik naar de wc loop. "Bill?" Vraag ik en langzaam opent hij de deur, maar mij aankijken doet hij niet. "Je snapt toch wel dat ik door wil?" Vraag ik.

"Maar je hoeft niet door, je hebt mij," zegt Bill en ik zie de tranen in zijn ogen.

"Nee, jij hebt Tom. Je moet je alleen op Tom gaan focussen, probeer mij op die manier te vergeten. Dat gaat ons beiden gelukkiger maken," zeg ik tegen Bill.

"Maar als ik Tom vertel over mijn zwangerschap ben ik hem kwijt en dan ben jij ook niet meer beschikbaar?" Vraagt Bill.

"Probeer het voorzichtig te brengen. Misschien verbaasd hij je," zeg ik en Bill knikt even waarna ik hem weer mee neem naar de woonkamer zodat we de verjaardag van onze kleine meid kunnen vieren.Wanneer Bill en Lola weer vertrokken zijn gaat de bel en ik open de deur waar ik Luke zie staan. "Dat is een verassing," zeg ik met een glimlach en ik laat hem gelijk binnen.

"Ja, onze laatste date, het was zo gezellig dat ik niet kon wachten op een vervolg," zegt Luke.

"En hoe ziet het vervolg er voor jou precies uit?" Vraag ik dan.

"Jij en ik, samen in jouw bed," zegt Luke zwoel en ik neem hem gelijk met mij mee naar boven.

"Het is al een hele tijd terug dat ik eens bottom was," zeg ik eerlijk, en dan bedoel ik helemaal terug naar ergens voordat Nils mij neerstak.

"Ik houd er rekening mee," zegt Luke en ik knik even en hij bereid mij voorzichtig voor. Luke gaat dan in mij en begint te stoten en ik laat een luide kreun horen totdat Luke z'n sperma in mij spuit.

Hij legt zijn arm dan om mij heen, maar een uur nadat hij in mij is klaargekomen begint mijn buik echt vreselijk veel pijn te doen en precies hetzelfde gebeurt in de dagen daarna, elke keer ongeveer een uur nadat Luke in mij is klaargekomen.

Reacties?

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen