Tom POV.

Ik houd in het ziekenhuis Leon z'n hand vast, en het verbaasd mij dat hij dat toe laat. "We hebben helaas vastgesteld dat u een miskraam heeft gehad," zegt de dokter en gelijk verlaten een aantal snikken Leon z'n mond. Ik leg mij dan gelijk bij Leon in bed en neem hem in mijn armen.

"Stil maar, ik steun je," zeg ik terwijl mijn shirt nat wordt van de tranen.

"Hoe kan ik dit in mijn eentje verwerken?" Vraagt Leon snikkend.

"Ik heb nog niet gekozen, ik sta aan jouw zij, je hoeft het niet alleen te doen schat," zeg ik terwijl ik met mijn hand over z'n rug wrijf.

Wanneer Leon weer iets rustiger is, is het tijd om naar huis te gaan en ondanks dat het al ver in de nacht is, staat Julia ons op te wachten.

"Het was een miskraam," zeg ik dan tegen Julia.

"Hij was weer zwanger?" Vraagt Julia en ik knik waarna ze Leon gelijk een knuffel geeft. "Als papa niet thuis is kan je altijd naar mij toe komen," zegt Julia en Leon knikt dankbaar en ik kan niet anders dan toegeven dat ik een geweldige dochter heb.Bill POV.

Deze nacht is gelukkig alles goed gegaan met Elaine, wat er op wijst dat het vooral gewoon pijn deed en niet meer dan dat, gelukkig. Zelfs de hoofdpijn is weer weg.

Iets in mij hoopt dat ik die ene keer met Tom pas geleden zwanger ben geworden. Gelijk schud ik ook weer mijn hoofd. Ik mag zo niet denken. Zoiets mag ik pas denken als Tom en ik ook weer echt samen zijn. Het is zelfs gemeen om zo te denken, Leon is ten slotte een vriend, als hij mij nog als vriend wilt hebben dan toch.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Dat word nog wat

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen