Bill POV.

Wanneer we een nanny tegenkomen vraag ik gelijk of ze even op onze kinderen wilt letten. "Oh, en waar zijn Tom z'n jongste kinderen?" Vraag ik.

"Daar, bij twee van de nanny's," zegt ze en ik knik even waarna ik Caleb met mij meeneem.

"Het zijn er geen vijf, maar zes," zeg ik wanneer ik hun wiegjes tel.

"Ja, risico van het vak," zegt Caleb en ik lach even waarna ik de kinderen van dichtbij ga bekijken.

"Maar het zijn wel schatjes," zeg ik en ik zie Caleb instemmend knikken en ik leg mijn arm rond z'n middel.

"Ik hoop dat Tom niet alles door de nanny's gaat laten doen," zegt Caleb.

"Mwaah, ja, ik ook, maar ik vrees ervoor. Hij heeft ze al bij de nanny's gelaten om seks te hebben. Misschien dat hij de seks bij anderen gaat zoeken omdat wij hem al behoorlijk wat tijd die aandacht niet hebben gegeven. Ik weet het niet," zeg ik.

"Misschien, of hij valt nu op twintigers," zegt Caleb.

"Jij denkt dat hij echt verliefd is op dat joch?" Vraag ik verbaasd.

"Nja, ik weet niet wat ik moet denken Bill. Wij zijn met hem getrouwd, maar hij slaapt alsnog met iemand anders. Ja hij deed dat ook met die zes om deze kinderen te maken, maar nu had het niet dat als doel. Nu was het denk ik echt seks," zegt Caleb en ik knik even.

"Nja, we vragen het nog wel eens schat," zeg ik en ik druk een kus op zijn wang waarna ik één van Tom z'n baby's optil en Caleb doet hetzelfde.

Tom POV.

Wanneer ik wakker word kijk ik naar Bennie z'n gezicht en ik ga met mijn hand over z'n wang, waardoor Bennie ook wakker wordt. "Zullen we weer bij onze kinderen gaan kijken?" Vraag ik dan aan Bennie en ik zie hem knikken.

Eerst douchen we ons waarna we ons afdrogen en kleding aandoen. Ik neem dan Bennie z'n hand vast om samen met hem naar de kinderen te lopen en mijn ogen worden groot wanneer ik Bill en Caleb zie staan. Ik was helemaal vergeten dat ze vandaag terug zouden komen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaha
    Lekker dom van je TomxD

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen