Bill POV.

"Maar het is al zo druk in huis en dan is het kind ook nog niet van jou. Ook al geef je mij nu niet de schuld, wat als je dat later wel doet," zeg ik en Adam zet langzaam een paar stappen dichter, totdat hij recht voor me staat. Hij legt z'n hand op mijn buik en ik kijk er even naar.

"Elk kind is een wonder en als jij mij die ene week met Tom kan vergeven dan kan ik jou dit zeker vergeven," zegt Adam waarna ik mijn hand over die van Adam heen leg.

"Maar de drukte dan," zeg ik zachtjes.

"Wat als we Tom in de logeerkamer laten verblijven? Dan is hij altijd in de buurt van zijn kinderen en dan zijn we met z'n drieën in de zorg. Dat maakt het gelijk wat makkelijker," zegt Adam en ik knik even.

"Ik laat het kind komen," zeg ik en ik zie Adam even naar mij glimlachen waarna ik hem liefdevol zoen om daarna de pil in een vuilnisbak te gooien.
Ik neem dan Adam z'n hand vast zodat we samen naar huis kunnen lopen.

"Bill, wil jij eigenlijk nog wel eens seks met Tom?" Vraagt Adam ineens en ik kijk hem verbaasd aan.

"Ik, ehm, ik weet niet. Ik was dronken de laatste keer. Jij wilt het wel he?" Vraag ik.

"Ik weet het ook niet. Ook al gebeurt het niet, we kunnen hem op z'n minst de voorwaarde geven dat als hij nog eens seks met één van ons heeft dat hij een condoom gebruikt? Dat hoeft niet te betekenen dat het ook echt gaat gebeuren, want de kans is gewoon groot dat jij en ik aan elkaar genoeg hebben," zegt Adam en hij legt zijn arm om mij heen waarna we het huis binnenlopen.Één week later.

"De DNA uitslagen zijn er!" Roep ik en ik pak de enveloppe van de mat waarna Tom en Adam er ook snel aankomen.

"Geef hier, ik weet toch wel wat er in staat," zegt Tom met een brede glimlach en hij trekt de enveloppe uit mijn hand. Ik weet ook wel dat Adam z'n tweeling van Tom gaat zijn. Wanneer Tom de enveloppe open heeft begint hij te lezen en zijn glimlach verdwijnt na enkele seconden van z'n gezicht.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Wat is de uitslag?!
    Gelukkig heeft Bill de baby gehouden

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen