Bill POV.

"Oh, hallo mijn prins," zeg ik wanneer ik de ochtend voor ons huwelijk mijn kamer uitstap.

"Hallo Bill," zegt hij en hij drukt een kus op mijn wang waarna hij zijn hand tussen mijn benen legt en ik kijk hem met grote ogen aan. "Ik kan niet wachten tot morgen," zegt hij en ik krijg het idee dat hij het meer over de seks in de avond heeft dan over onze bruiloft. Ik ben ook nog nooit zo tussen mijn benen gepakt. "Laten we hopen dat we die nacht onze zoon verwekken," zegt hij waarna hij wegloopt en ik haal opgelucht adem.

Zodra ik zeker weet dat het veilig is loop ik naar Tom. Ik ga gelijk bij hem op bed zitten en druk mijn lippen op die van hem. "Bill, wat heeft dit te betekenen?" Vraagt Tom.

"Ik wil dat jij mij ontmaagd. William, hij gaat er nooit aan denken om het voor mij fijn te laten zijn. Jou vertrouw ik, alsjeblieft Tom," smeek ik haast.

"Als hij erachter komt krijg ik de doodstraf Bill," zegt Tom.

"Hij komt er nooit achter," zeg ik en ik loop naar de deur die ik op slot draait. "Niemand komt er ooit achter. Het zal ons geheim blijven," zeg ik en ik kijk hem smekend aan.

"Okay," zegt Tom en ik ga naast het bed staan om mijzelf te ontdoen van mijn kleding en zie hoe Tom zijn blik over mijn lichaam laat gaan. Wanneer ik mijzelf helemaal heb uitgekleed doet Tom hetzelfde en ik kijk even naar z'n penis. Ik heb nog nooit de penis van iemand anders gezien dan alleen die van mijzelf, tot nu. "Kom zitten," zegt Tom waarna ik nerveus naast Tom ga zitten en hij omsluit mijn penis met zijn hand en ik laat een kreun horen. Dit is zoveel beter dan wanneer ik het zelf doe. "Doe hetzelfde bij mij," fluistert Tom.

"Okay," zeg ik en voor het eerst pak ik de penis van iemand anders in mijn hand en begin erover heen te strelen en aan de geluiden die Tom maakt weet ik dat ik het goed doe.

"Heb je iets van glijmiddel, lotion of iets?" Vraagt Tom en ik knik even en loop snel naar een tasje dat ik heb meegebracht en geef het aan hem. "Okay, als iets niet goed voelt, laat het mij dan weten. Dan zal ik langzamer gaan," zegt Tom en ik knik even waarna ik mij op mijn rug leg.

Tom doet wat van het glijmiddel op z'n vingers waarna ik hem bij mijn opening voel. "Doe maar," zeg ik en Tom knikt even waarna hij zijn vingers in mij laat glijden. Voorzichtig beweegt hij ze in mij totdat er een geweldig gevoel door mij heen trekt. "Ik wil je penis," kreun ik en Tom trekt z'n vingers voorzichtig terug.

Hij doet dan wat glijmiddel op z'n penis waarna hij voorzichtig tegen mijn opening duwt. Waarna hij zich iets verder in mij duwt kreun ik pijnlijk waarna hij even stopt. "Zeg maar wanneer je er aan gewent bent," fluistert Tom mij toe en ik knik even.

"Je kan," zeg ik na een paar seconden waarna Tom wat dieper in mij gaat en zodra hij doorheeft dat ik okay ben voert hij het tempo wat op waardoor hij mijn prostaat weet te vinden en ik laat een luide kreun horen. "Ja Tom, ja!" Kreun ik luid en ik weet echt te genieten totdat ik Tom z'n sperma diep in mij voel spuiten. Hij gaat dan wat naar beneden en neemt mijn penis in mijn mond en ik kreun luid wanneer ik in Tom z'n mond klaarkom en hij slikt het door.

Wanneer Tom weer ligt leg ik mij even in zijn armen, totdat ik besef dat ik snel moet gaan, totdat ze door hebben dat ik mis.

Ik kleed mij aan en Tom doet hetzelfde waarna ik z'n handen vastpak. "Ik zal dit moment nooit vergeten. Ook al zullen we nooit samen kunnen zijn, je houdt altijd een speciaal plekje in mijn hart," zeg ik. En ik druk een kusje op z'n mondhoek.

"Hopelijk kruizen onze paden elkaar ooit weer," zegt Tom.

"Waag het niet om nog eens gewond te raken," zeg ik dreigend.

"Ik zou niet durven," zegt Tom en ik glimlach even naar hem waarna ik de deur van het slot haal om gewoon weer richting mijn kamer in het paleis te lopen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!!
    Ik vind dit zo lief

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen