Bill POV.

Ik moet inmiddels bevallen en gelukkig is het een andere dokter die de bevalling leidt. Na even is mijn dochter Britney geboren en ik voel gelijk een band met mijn kleine meid. Ik kijk haar dan ook vertedert aan. "Heeft u verder nog wat nodig?" Vraagt de dokter dan aan mij en hij legt zijn hand op mijn schouder.

"Oh, nee hoor, dank u," zeg ik beleefd.

"Een date met mij misschien?" Vraagt hij ineens en mijn ogen worden groot. Mijn dochtertje is geboren en gelijk hebben de aanrakingen weer dit effect? Ik ga blij zijn als ik thuis ben.Wanneer ik de volgende dag thuis ben, ben ik opgelucht. Nog twee verplegers en een andere dokter hebben mij ook op date gevraagd. Ik heb ze natuurlijk allemaal afgewezen. Misschien dat als het straks bij Tom weer lukt dat ik het dan probeer, want ik moet er op een één of andere manier toch achter komen hoe dit precies zit en hoe het werkt. Wanneer Britney weer begint te huilen til ik haar op. "Wat is er schatje? Flesje misschien?" Vraag ik en ik loop met haar naar de keuken om een flesje voor haar klaar te maken.


Een paar maanden later.

Vandaag is mijn eerste dag dat ik weer moet werken en ik neem Britney gewoon mee. In de keuken zet ik haar neer en ik zie Tom onze kant uitkijken. "De keuken is nu niet bepaald een veilig plek voor baby's," zegt Tom en ik bijt in mijn lip.

"Ik weet het, maar ik heb niemand waar ze heen kan," zeg ik.

"Als we de deur open houden kan ze achter staan, dan hoor je d'r wel als er iets is," zegt Tom en ik knik even waarna ik haar daar neer zet.
"Welkom terug trouwens," zegt hij en hij geeft mij een klap op mijn rug. "Trouwens, wat dacht je van een date? We doen de lunch vandaag, dus zijn precies op tijd klaar om ergens te dineren," zegt Tom. "Mijn moeder kan dan wel op jouw dochtertje passen," zegt Tom er nog achteraan.

"Ja, ja, ik wil met jou op date," zeg ik en gelijk voel ik mijn lichaam erop reageren. Mijn lichaam had wel een reactie toen ik ja zei tegen de dokter, maar deze keer is de reactie wel tien keer zo erg. En ik kan alleen maar afvragen wat dat betekent.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihihi
    Dit word leuk

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen