Tom POV.

De volgende dag sta ik met een aantal andere soldaten voor de hekken om de bruiloft van Bill en prins William te bewaken. "Tom, kan je misschien iets meer alert zijn?" Vraagt Georg dan en ik knik even.

"Sorry," zeg ik zachtjes. Ik kan het gewoon niet helpen dat Bill de hele tijd door mijn hoofd spookt. Ik weet dat het onmogelijk is om ooit samen met Bill te zijn en op een dag zal ik daar zeker mee kunnen leven, maar zover ben ik nog niet.Bill POV.

Die avond, wanneer de bruiloft is afgelopen lig ik naakt op het bed en het maakt mij ongemakkelijk hoe William mij aan het bekijken is. Toen Tom dat deed vond ik het niet erg, maar nu William het doet stoort het mij. Hij komt dan bij mij op het bed en drukt gelijk z'n penis tegen mijn opening. "Kunnen we niet nog wat meer voorspel doen? En glijmiddel zou ook fijn zijn," zeg ik zachtjes.

"Maar ik ben al geil genoeg," zegt hij, alleen ben ik dat niet. William gaat dan bij mij naar binnen en hij begint steeds sneller te bewegen. Het duurt even voordat het geen pijn meer doet, maar tot genieten kom ik niet. Nu blijkt het wel weer dat ik gisteren de juiste keus heb gemaakt. Dit zou niet zijn geweest wat ik van mijn eerste keer zou hebben gehoopt.


Vier maanden later.

"Tom, heb je het nieuws al gehoord?" Vraagt Gustav wanneer ik mijn geweer aan het poetsen ben.

"Huh, welk nieuws?" Vraag ik.

"Prins Bill en Prins William verwachten hun eerste kindje. Prins Bill is nu vier maanden zwanger," zegt Gustav.

"Wat? Ik, ehm, ik moet er vandoor," zeg ik en ik leg mijn geweer weg waarna ik mijn paard pak om richting het paleis te gaan.

Bill POV.

Ik ben net buiten een frisse neus aan het halen wanneer ik Tom voor de poort zie staan. Gelijk kijk ik naar achter of er iemand is die deze kant op kijkt waarna ik snel de poort uit loopt en Tom uit het zicht trek. "Wat doe je hier? Als iemand je ziet," zeg ik.

"Is het kind van mij?" Vraagt Tom en ik leg mijn hand op mijn buik.

"De mogelijkheid is er, maar met zekerheid zullen we het nooit weten," zeg ik zachtjes waarna ik mijn lippen kort op die van Tom druk. "Maar weet dat ik nog iedere dag aan je denk, maar nu moet je echt gaan, het spijt me," zeg ik en Tom knikt even en hij omhelst mij nog één keer waarna hij terug op z'n paard springt.


Een aantal maanden later.

"Bill, zullen we voor onze tweede zoon gaan?" Vraagt prins William.

"Benjamin is pas gisteren geboren mijn prins," zeg ik.

"Nou en, des te sneller er een tweede zoon komt des te beter," zegt prins William.

"Ik ben geen één of andere fok machine ja! Je hebt maar een jaar geduld," zeg ik en ik pak Benjamin op en bind hem dicht tegen mij aan terwijl William woedend de kamer uitloopt. Hij is dan ook geen tegenspraak gewend. Hij gaat vast bij mijn vader klagen, maar ik hoop dat mijn vader ook snapt dat ik geen fok machine ben, zo heeft hij mijn moeder namelijk ook nooit gebruikt.

Ik loop dan het kasteel uit en wanneer ik merk dat ik alleen ben loop ik de poorten uit en zonder na te denken ga ik naar het front.

Wanneer ik daar ben aangekomen kijk ik naar de tenten. Welke zal van Tom zijn? Ik loop de tent en heel voorzichtig spiek ik in een paar tenten totdat ik bij die van Tom ben aangekomen. "Bill? Het is hier toch veel te gevaarlijk voor een prins en een baby," zegt Tom en ik maar Benjamin los en leg hem in Tom z'n armen.

"Dit is Benjamin. Ook al heb ik geen idee of jij nu wel of niet de vader bent, ik vond gewoon dat je hem moest ontmoeten," zeg ik eerlijk en ik leg mijn hoofd op Tom z'n schouder.

"Wat is dat?" Vraag ik ineens wanneer ik buiten geluiden hoor.

"We worden aangevallen, kom, ik zorg dat jij en Benjamin weer veilig bij het paleis terugkomen," zegt Tom en ik knik even waarna Tom ons uit de tent begeleid.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik mag die echtgenoot van Bill niet
    Verkrachter en macht gebruiker
    Tom is beter!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen