Bill POV.

Het kan nooit meer lang duren voordat ik moet bevallen. Wanneer de telefoon gaat neem ik snel op. "Wat moet je Chris?" Vraag ik terwijl ik met mijn hand over mijn buik blijf strelen.

"Ik wou gewoon zeker weten dat de afspraak voor volgende week om de kinderen weer te zien nog steeds staat," zegt hij.

"Natuurlijk staat die nog," zeg ik met een zucht.

"Oh, en Bill, zorg er maar voor dat je jouw kindje die straks geboren wordt niet ook ongelukkig maar," zegt hij en gelijk hang ik op. Annie en Ben zijn beide hartstikke gelukkig hier. Ik weet dat Chris mij gewoon wat zit te jennen, maar het raakt mij wel.

"Ben, heb je zin om naar Tomi te gaan?" Vraag ik.

"Papa? Ja!" Roept hij. Ja, dat papa is er bij Ben niet meer uitgegaan sinds hij ermee is begonnen.

"Annie, kom je ook mee?" Vraag ik dan.

"Ik mag toch wel thuis blijven?" Vraagt ze en ik knik even.

"Natuurlijk lieverd," zeg ik waarna ik alleen Ben naar Tom meeneem.

Bij Tom bel ik aan waarna de deur open gaat. "Papa!" Roept Ben en hij geeft Tom een knuffel.

Tom POV.

"Hey jochie," zeg ik waarna ik naar Bill kijk. "Is alles okay?" Vraag ik.

"Gewoon Chris die weer eens beweert dat ik deze baby vast ook wel ongelukkig zal maken," zegt Bill zachtjes.

"Ik sta er nog steeds achter wat ik in de periode van de rechtszaak zei, er zijn weinig ouders die het beter doen dan jij," zeg ik en Bill knikt eventjes waarna hij ineens naar zijn buik grijpt terwijl een pijnlijke kreun z'n mond verlaat. "Bill?" Vraag ik.

"Ik, ik denk dat de weeën zijn begonnen," zegt Bill en ik kijk even naar Ben die zijn vader met een angstige blik aankijkt.

"Bill, denk je dat je in je eentje boven bij mijn bed kan komen?" Vraag ik dan en Bill knikt waarna ik hem er langs laat.

"Dan breng ik jou naar Mark z'n kamer, goed?" zeg ik wanneer ik besef dat hij weer in z'n broek heeft geplast. Hij is het blijven houden, bijna alsof hij ergens gestrest over is. Ook al kan ik op dit moment wel snappen dat hij bang is. Ik til hem dan op en zoek een oude broek en onderbroek van Mark toen hij nog kleiner was. Het is maar goed dat ik dat heb bewaard. Ik doe die snel bij Ben aan waarna ik hem alsnog bij Mark breng om dan gelijk naar Bill toe te gaan.Nog geen twee uur later is onze zoon Riley geboren. "Je hebt mij nooit meer laten weten of je er klaar voor bent om weer vader te zijn," zegt Bill terwijl hij naar Riley blijft kijken.

"Ik zal een vader zijn voor Riley. We moeten dan alleen nog even kijken hoe en wat, maar het komt goed," zeg ik en Bill knikt terwijl ik blijf kijken naar ons pasgeboren zoontje. Het is allemaal misschien niet zo gebeurt als dat ik had gewenst, maar ik weet dat mijn vrouw dit vanaf daar boven goedkeurt. Zij zou ook willen dat ik een vader voor Riley zou zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ja dat zou ze zeker willen
    Ik doe die Chris wat aan

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen