Tom POV.

De volgende dag wanneer de bel gaat loop ik naar de deur, maar voordat ik hem opendoe check ik eerst of het daadwerkelijk onze ouders zijn. Ik ga deze kerst echt geen risico nemen, want als kerst nog eens wordt verknald door Anis weet ik niet of ik weer de gave heb om kerst voor Bill te redden.

"Kijk Bill, onze ouders zijn er," zeg ik en Bill komt gelijk van de bank om onze ouders een knuffel te geven. "Timothy, Samantha, komen jullie!? Jullie opa's en oma's zijn er!" Roep ik waarna ze gelijk aan komen gerend.

Ze knuffelen hun opa's en oma's gelijk waarna ik besluit om Tirza en Maria te halen. "En hier zijn jullie knappe kleindochters van een paar maanden oud," zeg ik en ik laat mijn moeder er één pakken en de moeder van Bill pakt dan Maria.

"Vier kinderen, ik had er vroeger niet aan moeten denken. Ik had aan jou alleen genoeg," zegt mijn moeder en ik lach even.

"Dit is voor ons ook hoe het gezin hoort te zijn. Eigenlijk hadden we drie gepland, maar ja, als er dan een tweeling komt. Daar kunnen wij niet veel aan doen. Behalve dan dat wanneer de tweeling ouder is we geen logeerkamer meer gaan hebben," zeg ik en onze ouders lachen even.

"Ik ga koken," zegt Bill.

"Nu al?" Vraagt zijn moeder verbaasd.

"Mam, alles moet perfect zijn. Je kent mij," zegt Bill waarna hij naar de keuken gaat en ik loop met hem mee, gewoon om even te checken of de achterdeur goed dichtzit. Een jaar geleden heb ik gefaald in Bill te kunnen beschermen, dit jaar zorg ik dat niemand wat naars hoeft mee te maken door Anis. En ik ga daar volgend jaar natuurlijk gewoon mee door totdat ze hem eindelijk hebben opgepakt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go Tom!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen