Patrick POV.

"Nog een keer persen Chantal, je kunt het," zeg ik waarna ze opnieuw alles geeft. En dan is naast John ook Jack geboren en ik leg ons beide zoontjes bij Chantal in de armen. "Het verbaasd mij nog steeds dat we dit voor onze ouders verborgen hebben kunnen houden," zeg ik.

"Ja, maar doen alsof we een stage in het buitenland hadden heeft geholpen. Ik bedoel, ik denk niet dat onze ouders over jouw buik van de afgelopen maanden zouden hebben heen gekeken," zeg ik en Chantal knikt.

"Patrick, ik denk dat het eind deze week tijd is dat we onze ouders vertellen. Ze moeten weten waar hun geld de afgelopen weken echt heen is gegaan," zegt Chantal en ik knik even. Ik weet dat ze gelijk heeft. Alleen mijn iets oudere broer Mark weet hoe het echt zit, maar dat komt ook omdat hij en Chantal elkaar ook goed verstaan, maar ik weet dat ik niet jaloers hoef te zijn. Hoe sterk de relatie tussen mij en Chantal is heb ik de afgelopen maanden kunnen ervaren.

Bill POV.

Ik bel bij Levi aan en hij doet gelijk de deur open. "Je zei dat het dringend was," zeg ik.

"Ja. Bill, elke keer wanneer Luke ongeveer een uur geleden in mij is klaargekomen doet mijn buik zo verschrikkelijk veel pijn," zegt Levi.

"En je weet niet waarom dat is?" Vraag ik.

"Nee, natuurlijk weet ik dat niet. Ik wil wel weten of ik dat ook bij jou heb," zegt Levi.

"Maar, je wou nooit meer seks met mij," zeg ik.

"Nog één keer dan, voor mijn eigen gemoedsrust," zegt Levi en ik knik even waarna ik hem meeneem naar zijn slaapkamer.

Wanneer we er allebei klaar voor zijn ga ik voorzichtig in Levi en ik begin langzaam te bewegen en ik hoor Levi onder mij hijgen. "Sneller Bill!" Roept Levi uit en gelijk voer ik het tempo op totdat ik in hem klaar kom waarna ik mij naast hem neerleg.

"Dus, nu is het een uur afwachten?" Vraag ik en Levi knikt even.

"Heb jij Tom inmiddels al verteld dat je zwanger bent?" Vraagt Levi en ik antwoord door te knikken. "Hoe reageerde hij?"

"Hij schrok, maar daarna was hij heel begripvol en toen hadden we seks. Dat laatste snap ik ook niet, maar goed," zeg ik eerlijk en Levi knikt even."Hmm, er is al meer dan een uur voorbij inmiddels, toch?" Vraagt Levi die zijn gsm pakt en kijkt.

"Dus, geen pijn?" Vraag ik.

"Helemaal niks," zegt Levi. "En dat verbaasd mij, na een week regelmatig seks met Luke en telkens die pijn en nu ineens niet meer," zegt Levi.

"Misschien is het toeval. Of dat is toch wat ik voor jou hoop, anders wordt het condooms inslaan, dan kan je de pijn op die manier voorkomen," zeg ik en Levi knikt.

"Maar je bent er inmiddels okay mee dat ik met Luke ben?" Vraagt Levi dan.

"Hmm, nee, maar dat komt wel. Ik moet er gewoon aan wennen. Het zal wel goedkomen," zeg ik en Levi knikt even waarna we maar weer naar beneden gaan.

"Maar nog steeds snap ik niet waarom ik ineens geen pijn meer voel," zegt Levi en ik haal mijn schouders op. Ik ben geen arts, dus ik weet ook niet hoe dat allemaal in elkaar zit.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh de kindjes kregen stiekem zelf kindjes! Die zag ik niet aan komen
    En die pijn bij Levi snap ik ook niet

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen