Bill POV.

Wanneer Tom niks zegt trek ik de brief uit z'n handen om zelf ook de brief te lezen. "Wat? Ik ben de vader? OMG OMG, Adam ik ben de vader!" Roep ik uit en ik spring in Adam z'n armen en hij slaat zijn armen om mij heen.

"H.Hoe? Jullie hebben het maar één keer gedaan, Adam en ik hebben die ene week amper stil gezeten," zegt Tom waarna Adam mij loslaat.

"Dat heeft met timing te doen," zeg ik dan en ik voel hoe Adam z'n arm rond mijn middel legt.

"Ik moet dit even verwerken," zegt Tom waarna hij naar boven loopt en zijn kamerdeur dichtslaat.

"Ik had niet zo blij mogen reageren terwijl Tom toekeek," zeg ik zachtjes.

"Ik snap jouw blijheid, maar ik snap Tom z'n verdriet ook," zegt Adam en ik knik. "Weet je, ik ga wel even bij hem kijken, goed? En jij, blijf er gewoon blij mee, want het is goed nieuws, okay?" Zegt Adam en ik knik even waarna hij mij een zoen geeft om dan naar boven te lopen.

Adam POV.

"Tom?" Vraag ik wanneer ik zijn kamer binnenloop en gelijk draait hij zich om waarna ik bij hem op het bed ga zitten.

"Sorry, ik stel me aan," zegt Tom.

"Nee, je stelt je niet aan. Ik weet dat je dacht dat ze van jou zijn. Ik weet dat je er zelfs van overtuigd was. Dan mag je best verdrietig zijn, zolang je, je maar herpakt voor de geboorte van je kind met Bill," zeg ik en Tom knikt even en ik voel hoe hij met zijn hand over mijn heup streelt.

"Ik wil mijn penis weer in je stoppen, ik mis het om seks te hebben," zegt Tom en ik voel dat mijn eigen penis daar gelijk op reageert, maar toch schud ik mijn hoofd.

"Niet vandaag," zeg ik, want vandaag wil ik met Bill vieren dat de tweeling van hem en mij is, maar tegenover Tom zeg ik dat niet hardop.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme Tom maar je krijgt toch een kind
    Slome actie van adam

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen