Tom POV.

Wanneer we die avond weer thuis zijn gaat Bill op de bank zitten en ik geef een deken aan hem die hij stevig om zich heen legt. "Tomi, dank je dat je zo lief voor me bent," zegt Bill en ik knik even. Bill z'n reactie naar mij toe na z'n miskraam is een stuk beter dan de reactie die ik van Rosalie kreeg. "Kom er anders bij," zegt Bill en hij slaat de deken open en gelijk ga ik naast hem zitten om dan mijn armen om Bill heen te leggen. "Ik hou van je," zegt Bill zachtjes.

"Ik hou ook van jou," zeg ik wanneer ik geluiden bij de kinderen vandaan hoor komen.

"Ik ga wel, houd jij nog maar wat rust tot dit weekend," zeg ik en Bill knikt waarna ik weer onder het deken weg ga en naar boven vertrek.

"Hey Andy lieverd, had je een nare droom?" Vraag ik waarna hij z'n armpjes om mij heen slaat.

"Heks," zegt hij snikkend.

"Ach lieverd. Gelukkig is het niet echt," zeg ik en ik veeg z'n traantjes weg en ik kijk even naar Jackson die toekijkt omdat hij wakker is geworden door Andy en ook Chris is er wakker van geworden. "Gaan jullie alle drie maar weer slapen. Ik zal blijven totdat jullie slapen," zeg ik en ik zie de jongens knikken waarna we weer onder hun dekbed gaan liggen.

Zodra ze na een uur weer slapen loop ik naar beneden waar Bill op de bank in slaap is gevallen en ik glimlach even. Ik pak hem voorzichtig van de bank om hem boven op bed te leggen waarna ik beneden nog wat vaat handmatig was om daarna ook maar te gaan slapen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!!
    Zo heel erg lief!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen