Bill POV.

Wanneer Britney naar Tom z'n moeder is gebracht gaan Tom en ik ergens zitten eten. "Je hebt van die prachtige ogen Bill," zegt Tom tijdens het eten en ik voel mijn wangen rood worden.

"Jij ook en je lippen zijn om te zoenen," zeg ik waarna Tom wat naar voren buigt en ik doe hetzelfde zodat onze lippen elkaar raken. Gelijk is het alsof er vuurwerk in mij word afgestoken, zo heftig reageert mijn lichaam op een korte kus. Zo heftig dat ik mij niet kan voorstellen dat er nog meer mensen zijn die het zo ervaren als dat ik het ervaar.Wanneer we het restaurant weer verlaten ga ik mee naar Tom z'n huis. "Wie zijn dat op die foto's?" Vraag ik.

"Dat vertel ik je nog wel een keer," zegt Tom en hij neemt mij mee naar boven. Bij elke aanraking die hij mij geeft voel ik mijn lichaam branden.

Wanneer hij het condoom om heeft gaat hij in mij. Het gevoel dat dit mij geeft is amper te beschrijven. Het voelt weer heel anders dan met de dokter. Beter, specialer. Het is net alsof ik zweef, alsof er niemand anders op de wereld is dan alleen Tom en ik. Het is alsof dit is waar ik hoor te zijn, waar ik altijd al hoorde te zijn.

Wanneer we dan ook nog tegelijk klaarkomen maakt het de avond helemaal compleet, ondanks het feit dat ook nu bij Tom weer het condoom is weggebrand. "Ik moet Britney ophalen, ik zie je morgen," zeg ik ook al weet ik dat Tom zich deze avond niet meer zal herinneren.


De volgende middag breng ik Britney weer bij Tom z'n moeder, want zij was zo vriendelijk om aan te bieden dat Britney ook tijdens werk bij haar mocht komen. En op de dagen dat ik tot in de nacht moet doorwerken mag Britney bij haar slapen, want om haar nu om één uur of zelfs twee uur nog op te halen is voor zowel Tom z'n moeder als Britney niet heel fijn.

Onderweg naar mijn werk bots ik nog tegen iemand aan, maar ook nu reageren ze niet meer op mij de dag nadat ik seks heb gehad. Wanneer ik op het werk de keuken in loop kijk ik Tom verbaasd aan wanneer hij een kus op mijn wang drukt. Hij is niet net zoals de dokter onze nacht samen vergeten?

"Tom, is het erg als ik nog een weekje vrij neem?" Vraag ik.

"Het is niet om mij te kunnen ontlopen na gisterenavond he?" Vraagt Tom.

"Nee, nee, natuurlijk niet, gisterenavond was de beste avond van mijn leven," zeg ik en Tom knikt even.

"Dan mag je vrij, zolang we elkaar maar wel af en toe bellen," zegt Tom en ik knik instemmend. Het is nu gewoon tijd dat ik het met mijn moeder er eens over heb, misschien weet zij meer en aangezien ze niet naast de deur woont is dit de beste manier. Want ik denk niet dat dit een gesprek voor de telefoon is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh ben benieuwd hoe dat afloop!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen