Bill POV.

Langs de zijkanten begeleid Tom mij en Benjamin richting het paleis om ons op deze manier buiten schot te houden. "Het spijt me. Ik heb er nooit aan gedacht hoe gevaarlijk het is om jou te komen opzoeken," zeg ik zachtjes.

"Het is al okay. Het is toch goed afgelopen," zegt Tom en ik knik even en wanneer hij zijn hand op mijn wang legt kijk ik hem recht in zijn ogen aan. Ik voel hoe vlak daarna zijn lippen de mijne vinden en ik zoen hem terug.

Wanneer hij de zoen stopt legt hij z'n hand op het ruggetje van Benjamin. "Ga maar rusten. Ik weet zeker dat je nog vermoeid bent van de bevalling," zegt Tom.

"Maar ik wil niet bij jou weg, want ik kan nooit zeker zijn wanneer ik je weer zie," zeg ik zachtjes.

"Over twee weken op het bal, dan bewaak ik de gasten, dus doe ik mijn werk in het paleis. Ook al kunnen we elkaar dan niet spreken, zien kan wel," zegt Tom en ik knik even. Ik weet dat er een manier is om onder het huwelijk met Prins William uit te komen, maar ik weet ook dat ik dan over een paar maanden met een andere prins moet trouwen. En wat als die prins aardig is? Tegenover prins William hoef ik mij niet schuldig te voelen wat Tom betreft, maar tegenover een prins die wel aardig is zal dat anders liggen. Dan denk ik dat ik toch liever met Prins William blijf dan dat ik een aardige prins tref.

"Tom, wees alsjeblieft voorzichtig. Ik ga er niet mee kunnen leven als jij omkomt door zo'n aanval," zeg ik.

"Ik zal extra alert zijn. Al is het alleen maar voor jou," zegt Tom en ik knik. Ik geef hem dan nog een laatste zoen waarna ik de hekken open.

In het paleis komt mijn vader naar mij toe. "Hoe waag je het om jouw man niet te gehoorzamen!" Roept mijn vader naar mij.

"Maar vader, hij ziet mij als een fok machine. Ik moet eerst herstelt zijn," zeg ik.

"Okay, drie maanden en dan geef je hem wat hij wilt," zegt mijn vader en ik knik even terwijl Benjamin in mijn armen wat onrustig wordt, het is ook allang tijd voor z'n flesje. "En mijn zoon, voordat je teruggaat naar je man zou ik eerst douchen. Je ruikt naar ontrouw," zegt mijn vader waarna hij wegloopt en mijn ogen worden groot. Ik weet dat mijn vader dat altijd zegt als ik ook de geur van een ander bij mij draag, maar toch laat het mij beseffen dat ik voorzichtiger moet zijn.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god
  Bill word echt een fok machine!!
  Grrr
  Stomme vader
  Tom moet de bodyquard worden 😏

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen