Tom POV.

"Zal ik Ben en Mark halen?" Vraag ik dan aan Bill en ik zie hem knikken terwijl hij zijn ogen op Riley gericht houd, maar dat kan ik hem niet kwalijk nemen.

Ik loop dan naar de kamer van Mark. "Komen jullie?" Vraag ik en Ben komt gelijk aangerend en neemt mijn hand vast terwijl Mark gewoon volgt.

Wanneer we de kamer inlopen loopt Mark gelijk naar het bed om Riley goed te kunnen bekijken. Ik weet ook dat Mark nog nooit een baby van dichtbij heeft gezien. Ineens begint Ben te huilen waardoor Bill wel weer opkijkt. "Liefje, wat is er?" Vraagt Bill waarna ik Ben optil.

"Je bent bang voor minder aandacht he?" Vraag ik en Ben knikt even waarna hij zijn hoofd in mijn nek legt.

"Daar hoef je toch niet bang voor te zijn," zegt Bill en ik zet Ben bij Bill op bed zodat hij tegen Bill aan kan kruipen.

"Ben je weer okay?" Vraag ik aan Ben waarna hij knikt. Het is ook wennen om niet meer de jongste te zijn.Vier weken later.

Bill POV.

"Zo Riley, zullen we je weer naar papa brengen he," zeg ik en ik leg Riley in de kinderwagen.

"Ik wil ook bij papa blijven!" Roept Ben en ik draai mij naar hem om.

"Dat gaat niet elke keer lieverd," zeg ik terwijl ik voor hem neerhurk en hij kijkt mij met tranende oogjes aan. "Okay, vooruit," zeg ik dan en ik druk een kus op z'n wang waarna ik ook voor Ben spullen voor een week in pak. Ik moet toch voorkomen dat hij jaloers wordt op Riley. Hij is Tom echt als een vaderfiguur gaan zien, ook al weet ik inmiddels dat, dat door Mark komt die Ben officieel als broertje heeft bestempelt die ene dag dat Ben er mee is begonnen.

Wanneer ik alles heb leg ik Ben z'n hand op de kinderwagen waarna we naar Tom z'n huis toelopen.

Wanneer Tom ons ziet aankomen opent hij de deur, nog voordat we op de bel drukken. "Papa!" Roept Ben en hij springt in Tom z'n armen en Tom lacht even.

"Hij wou weer per se mee?" Vraagt Tom.

"Ja, sorry," zeg ik.

"Geeft niet, hij is goed gezelschap, he Ben?" Vraagt Tom en gelijk knikt hij. "Ehm, Bill, misschien is het tijd dat we eens een goed gesprek hebben over die ene nacht?" Vraagt Tom en ik knik even. Misschien kan ik dan eindelijk uitleggen hoe het voor mij was, want ook al gaan Tom en ik weer normaal met elkaar om, een echt goed gesprek hebben we nog niet gehad.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh spannend !!
    Maar te lief hoe ze met de kids zijn!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen