Tom POV.

Wanneer we rond een uur of zes aan de eettafel zitten laat Bill vol trots zien wat hij heeft gemaakt. "Ziet er heerlijk uit lieverd," zegt zijn moeder dan ook en de brede glimlach rond Bill z'n lippen laat zien dat hij geniet van dat compliment van z'n moeder.

Bill neemt dan ook plaats aan tafel waarna we kunnen beginnen met eten. En niet alleen door de uitstraling, maar ook door de smaak is het duidelijk dat Bill er veel tijd en aandacht aan heeft besteed. "Ik dacht eraan om een eigen restaurant te beginnen," zegt Bill ineens.

"Daar heb je het nooit eerder over gehad," zeg ik, zelf ook verbaasd van het nieuws.

"Ik vind het leuk om te koken, ook onder stressvolle omstandigheden," zegt Bill.

"Maar dan kan je toch ook kok worden ofzo?" Vraag ik.

"Nee, ik wil iets unieks neerzetten," zegt Bill waarna ik knik. Als hij dat leuk vindt moet hij dat natuurlijk doen.

"Als je financiële steun nodig hebt om jouw doel te behalen willen je moeder en ik je daar best bij helpen," zegt zijn vader dan.

"Dank je pap," zegt Bill met een glimlach en ik kijk even naar Samantha die aandachtig heeft zitten luisteren.

"Ik daar ook werken," zegt Samantha en we lachen even.

"Als je daar oud genoeg voor bent lieverd," zegt Bill.

"Maar ik wil speelgoed kopen," zegt ze met een pruillip.

"Je zult het toch echt moeten doen met zakgeld of de cadeautjes voor kerst en je verjaardag. En misschien als je straks naar school gaat over een paar maandjes dat je ook elk jaar dat je overgaat iets mag uitzoeken in de winkel," zeg ik en Samantha knikt even.Wanneer iedereen moe is sta ik op. "Bill slaapt bij Samantha op de kamer en ik bij Timothy zodat jullie ons bed kunnen hebben en Bill z'n ouders het logeerbed, of andersom, maar dat bepalen jullie zelf maar," zeg ik met een glimlach en Bill knikt even waarna we naar boven gaan. Het is te verwachten dat Tirza en Maria nog wel een aantal keer wakker worden, maar ik hoop dat onze ouders daar niet te veel last van ondervinden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Te leuk!!!
    Hele stuk!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen