Bill POV.

Later die week wordt ik weer gebeld door Levi. "De pijn is terug," kreunt hij pijnlijk en gelijk ga ik rechter zitten.

"Heb je het wel een paar keer pijnloos met Luke kunnen doen?" Vraag ik dan.

"N.nee, ik bedoel, de afgelopen dagen was hij druk," zegt Levi.

"En hij is nu alweer weg?" Vraag ik.

"Hij had nog een afspraak," zegt Levi waarna ik besluit naar hem toe te gaan.

"Ik ben zo bij je," zeg ik waarna ik ophang en naar Levi vertrek.

Wanneer ik daar binnen ben plof ik op de bank. "Hoe staat het er voor met de pijn?" Vraag ik dan.

"De pijn is aan het wegtrekken," zegt Levi en ik knik even. Het blijft een groot mysterie waarom het na onze seks geen pijn deed, maar met die Luke elke keer wel.

"Kom hier," zeg ik en Levi gaat dichter bij mij zitten en ik zoek op internet snel een plaatje hoe het er bij mannen die zwanger kunnen worden van binnen uitziet. Ik druk dan voorzichtig op Levi z'n buik totdat hij pijnlijk begint te kreunen. "Het heeft denk ik inderdaad met je voortplantingsstelsel te maken, ook al verklaard dat nog niet waarom bij hem wel en bij mij niet," zeg ik.

"Ach ja, ik denk toch dat Luke en ik geen sterke relatie gaan kunnen opbouwen. Ik ga denk ik verder kijken. Het was gezellig op onze eerste paar dates, maar telkens wanneer hij hier komt is het alleen seks. Ik wil geen relatie dat alleen om seks draait, hoeveel ik ook van seks houdt, het is niet wat ik wil," zegt Levi.

"Dat snap ik," zeg ik en Levi knikt even waarna de bel gaat. Aangezien ik van plan ben om gelijk weer te vertrekken loop ik vast mee naar de deur. Wanneer Levi de deur heeft opengedaan zie ik Patrick en Chantal, samen met twee kindjes en ik weet Levi nog maar net overeind te houden. "Ik ga Tom bellen," zeg ik met een zucht en ik denk dat ik het feit dat ze kindjes hebben gekregen niet eens het ergst vindt, maar dat ze het voor ons hebben verzwegen, dat vind ik het ergst.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme Levi
    Haha Bill pakt het goed op soort van
    Hij heeft ook een punt

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen