Tom POV.

Ik breng de zes kinderen dan met behulp van Bennie naar mijn huisje waarna ik mij op het bed neerzet. "Ik heb het echt niet doordacht voordat ik hier aan begon he," zeg ik.

"Nou, één zo'n pilletje nemen was genoeg geweest voor dit experiment," zegt Bennie.

"Dat is precies wat Bill en Caleb ook zeggen," zeg ik met een zucht.

"En je weet dat ze gelijk hebben," zegt Bennie en ik knik. "We zullen goed voor de kinderen zorgen, okay? Het komt wel goed," zegt Bennie en ik knik even waarna ik hem een kus op z'n wang geef. "Ik wil dit goed doen. Toen ik zestien was heb ik een kind gekregen met mijn ex vriendin, maar op een dag vertrok ze en ze nam mijn kind mee. Nu hoop ik er voor deze zes de rest van hun leven te zijn, of nja, de rest van mijn leven eigenlijk meer," zegt Bennie en ik knik even.

"Dat mag. Ik zal je hier ook niet wegsturen. Er is ruimte genoeg," zeg ik en Bennie knikt met een glimlach en ik kijk toe hoe hij Faith op pakt en ik ga vlak achter hem staan.

"Freddie is ook wakker," zegt Bennie en ik knik even waarna ik Freddie pak en zodra de kinderen weer slapen trek ik Bennie met mij mee naar bed.

Bill POV.

"Bill, ik ben moe," zegt Caleb en ik knik even.

"Dat snap ik. Ga maar vast slapen, dan regel ik de kinderen," zeg ik.

"Als je alsnog hulp nodig hebt zeg het dan he," zegt Caleb.

"Natuurlijk schat," zeg ik en ik druk een kus op z'n wang.

"Welterusten," zeg ik waarna Caleb de slaapkamer in loopt en ik bij de kinderen gaan kijken. Zowel bij de jongste, als de wat oudere die in het grote huis slapen en wanneer ik dat heb gedaan kruip ik naast Caleb in bed.

Reacties?

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen