Adam POV.

Wanneer Bill twee weken later even weg is trekt Tom mij mee naar z'n slaapkamer waarna hij mij op bed duwt. "Ik wil je Adam," zegt hij na even en ik knik even waarna ik hem een condoom geef die hij omdoet waarna hij in mij begint te stoten en luide kreunen verlaten mijn mond.

"Adam, Tom?" Vraagt Bill ineens en gelijk laat Tom zich uit mij glijden en hij gooit het condoom snel weg en ik kijk verbaasd wanneer Bill zich uitkleed en hij komt naar mij toegelopen en duwt mij op mijn rug. Hij gaat in mij en ik kreun luid. Bill blijft bewegen totdat hij in mij klaarkomt.

"Waarom mag Bill wel zonder condoom?" Vraagt Tom zielig.

"Ik ben misschien ondanks de bijwerkingen wel weer terug aan de pil, maar risico's nemen we niet meer met anderen dan elkaar," leg ik uit. "Maar jij kan sowieso niet zwanger worden, dus dat kan wel zonder condoom," zeg ik dan.

"Ehm, misschien een andere keer ooit," zegt hij en ik haal mijn schouders op totdat één van de kinderen begint te huilen.

Ik loop dan de kamer uit en pak BJ uit z'n bedje. "Hey liefje, papa is bij je hoor," zeg ik en ik neem hem mee naar beneden waar ik hem bij mij in mijn armen houd.

"Bill, het is bijna flesjestijd!" Roep ik naar boven.

"J.Ja!" Hoor ik hem kreunend roepen en ik schud even met mijn hoofd, ook al is het fair met dat Tom nooit is kunnen komen.

Bill POV.

"Oh fuck, ja Tom, harder please!" Kreun ik waarna Tom het tempo opvoert om even later klaar te komen. Ik had het idee dat ik dit eigenlijk niet meer wou met Tom, maar ik vond het lullig dat ik hem met Adam stoorde dus heb ik hem tussen mijn benen gelaten en nu blijkt het één van mijn beste keren ooit te zijn. Wanneer dat besef komt duw ik Tom van mij af en hij kijkt mij vragend aan. "Het is beter als je weer in je eigen huis gaat wonen, het leek handig, maar het werkt niet," zeg ik waarna ik mij snel aankleed en de kamer uitloop.

Gelijk loop ik door naar de keuken om de flesjes klaar te maken en ik zucht even. Het is geen foute beslissing om Tom weer weg te sturen, want als oude gevoelens oplaaien maak ik Adam weer ongelukkig en dat wil ik nooit meer.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Lekker zooitje

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen