Tom POV.

Die avond lig ik voor het eerst s'nachts weer naast Bill en ik streel met mijn hand over z'n buik. "Ik dacht dat we voorzichtig waren," zeg ik zachtjes.

"Dat waren we met Ron ook. Het gebeurt blijkbaar gewoon," zegt Bill en ik knik even. Veilig doen heeft ten minste een jaar of twee geholpen.

"Je hebt al een buikje," zeg ik.

"Ja, ik ben ook al iets meer dan vier maanden he," zegt Bill en ik knik even.

Wanneer ik Ron in het kamertje naast die van ons hoor huilen kijk ik Bill even aan. "Laat hem maar tussen ons in slapen. Terwijl jij op tour was sliep hij hier ook bijna elke nacht," zegt Bill en ik knik even waarna ik naar zijn kamertje loop.

"Hey lieverd," zeg ik en ik til hem uit bed. "Je hebt een poepje gedaan he?" Vraag ik en Ron knikt even waarna ik zijn luier uitdoe, ik maak tussen en op z'n billetjes schoon waarna ik hem een schone luier aantrek. "Kom maar mee," zeg ik en ik neem hem mee naar de kamer van Bill en mij en ik zie dat Bill al in slaap is gevallen.

Ik leg Ron daarom heel voorzichtig in het midden waarna ik ook onder de dekens gaan. "Kom maar tegen mij aan liggen," fluister ik naar Ron, om te voorkomen dat hij Bill weer wakker maakt en gelijk kruipt hij tegen mij aan.

Ik ben zo gelukkig. Bill heeft gelijk dat ik te veel van touren houd om er helemaal mee te stoppen, maar kortere tours kunnen best. Ik bespreek nog wel met Shanti hoe ik dat het beste kan inplannen zodat ik alle fans tevreden kan houden. Maar eerst moet ik aan mijn nieuwe album werken en ik moet toegeven dat veel van de door mij geschreven teksten over het gezin gaan en ik hoop dat de fans dat soort teksten ook leuk gaan vinden. Er zitten ook nog steeds emotionele teksten tussen zoals de paar die ik tijdens afgelopen tour heb geschreven. En als het ze niet bevalt dan win ik er misschien andere fans mee, uit een andere doelgroep, maar dat hoeft geen probleem te zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!
    Me hart smelt gewoon weg
    Tom moet dat echt dien!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen